Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olalat2sx

Praca w sklepie mięsnym...Co o tym sadzicie?

Polecane posty

Gość olalat2sx

Jaka jest?ciezka,latwa...? Zastanawiam sie nad przyjecia propozycji takiej wlasnie pracy i nie wiem czy dam rade :o

Gość olalat2sx
Moze znajdzie sie tu ktos kto ma doswiadczenie w takim sklepie?? Pomocy;)

Gość wegetarianka mmmm
Lepiej w warzywniaku. Przynajmniej nie bedziesz kroic zwłok

Gość mortkkia
praca w sklpepach jest parszywa-wyzysk i nedzne pensje , na zmiany w weekendy -masakra

Mialam podobnie jak Ty autorko.. Byl w moim zyciu taki okres czasu, ze pracowalam w sklepie/ butiku, moze sie wydawac zwykly, ale mial cholernie drogie ubrania..szefowa chciala chyba podbic swiat i pewnie tak wysokie ceny, ale mniejsza. Na poczatku mojej pracy bylam ekspedientka na pelny etat, pracowalam 6 dni w tygodniu po 12 godzin, po jakims czasie zostalam tam managerem. W momencie, gdy przychodzilo mi obsluzyc mase klientek ja nie wiedzialam, co ja tam mam zrobic, balam sie, ze zle policze i zle wydam, a jeszcze dochodzily te wszystkie zadufane w sobie klientki, ze patrzyly na mnie jak na jakiegos podlotka.. czulam sie masakrycznie, niby praca byla w porzadku, lubilam to co robie, ale jak przychodzilo do obslugi tych kobiet.. koszmar. teraz gdy mam inna prace i tez z klientela, to czuje niesamowita ulge, ze juz nie musze miec doczynienia z tak duza suma pieniedzy.. Wiec moze Ty sie boisz tak jak ja, a problem tkwi w liczbach.. Radze szukac innej pracy..

Gość świński ryjek
i jeszcze zwrotów nie ma,co zostanie,zaśmierdzi się i nie sprzedasz to zostaje na twojej głowie,ty za to zapłacisz.