Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina34__

problem z ex mężem

Polecane posty

Gość Karolina34__

Jestem po rozwodzie już 3 lata, po rozwodzie podpisałam kontrakt za granicą i wyjechałam z polski z synem, mąż miał kontakt z synem ale teraz jestem w Polsce od 2 miesięcy, za dwa tyg. chce jechać do Niemiec, ale mój syn nie chce, jego ojciec nastawia go przeciwko mnie, syn ma do mnie żal chce rozwiodłam się z jego ojcem. Moje małżeństwo wyglądało tak, że byłam workiem na spermę dla mojego męża, pracowałam u niego w firmie po to aby mógł sobie po bzykać kiedy ma na to ochotę, gdy byliśmy sami kazał mi np. klęknąć i robić sobie loda, w domu było identycznie, będąc w ciąży również, nie zwracał uwagi na to czy mam ochotę, czy dobrzę się czuje, godziłam się na 3- kąty z inną kobietą, na sex grupowy. Po pewnym czasie postanowiłam się rozwieść. Wyjechałam za granicę z synem, związałam się z facetem dla którego pracowałam i syn miał fajne dzieciństwo, ale oczywiście cała moja rodzina, jego rodzina była przeciwko mnie, że myślałam tylko o sobie itp., nikt nie rozumiał czemu się rozwodzę, miałam podobno super męża, dziecko, on dawał mi co chciałam- a on tak naprawdę był psycholem i pewnie nadal nim jest... jest teraz taki miły, w każdy dzień jest u nas, a syn naciska na mnie aby zostać aby dać tacie kolejną szanse

Jesteś łajdaczką i nie masz szacunku. Wstyd że kobieta opisuje takie rzeczy na forum publicznym. Nie masz własnego rozumu? Chłop bardzo dobrze cię potraktował

Gość tgyerytetyger
ale w czym jest problem bo nie kumam?

Gość kahdwh
też łam w takim związku ale nie wyszłam za mąż

Gość Leo_35
Wdlug mnie dobrze,ze sie rozwiodlas, trojkaty w mauzenstwie! Zmuszanie,manipulacje, gierki, ponizanie... Koniec byl nie unikniony... No, a syn, tez ma do nie go prawo i podejrzewam, ze zrobi wszystko, by go odzyskac, czy to z zemsty, czy na przekor, czy dla kolejnej gry, lub manipulacji... A moze wkacu do niego dotarlo, co stracil i chce to odzyskac... Nie wiem Ty go znasz lepiej....