Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aroniiiawan

Jak ubieracie swoje pociechy 4 miesieczne pociechy wiosną?

Polecane posty

Gość aroniiiawan

Jestem świeżo upieczoną mamą. Mam 4 miesięczną córeczkę. Od samego poczatku radzę sobie sama z męzem nikt nam nie pomaga. Mam problem jedynie z ubiorem mojej córki. Moja teściowa wciąz mi docina że ja za cięko ubieram małą. Body i śpioszki to jej zdaniem za mało. W czym mała do niej nie pojedzie to jest albo za cienkie albo nie takie, zwariować mozna. Idzie wiosna a ja nie wiem w co powinnam małą ubierać do wózka . Czy kupić kombinezon, cienki czy grubszy. W co ubierać dziecko pod kombinezon, jaka czapkę kupić. Do tej pory każda jaką kupiłam teściowa krytykowała. Proszę pomóżcie mi.

Gość Juratka
Nasz pediatra mowi, ze dziecko takie ktore jeszcze nie chodzi powinno miec 1 warste wiecej niz ty na spacerze i tyle.

Wszystko zalezy od temp. A nie pory roku ;)tej wiosny sporo sniegu jest ;)ja corke zawsze ubieralam I teraz na tej samej zasadzie ubieram druga czyli tak samo jak siebie plus body.lepiej przykryc kocem jak zrobi sie zimniej niz zgrzac dziecko na sloncu.

Gość Ja zawsze mam ochote :P
U mnie wiosna sprawdzily sie pajace polarowe zakladane na kaftanik i spioszki :)