Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosna 1981

Tunezja - kto był z dziećmi w wakacje

Polecane posty

Gość wiosna 1981

Witam, chciałabym się zapytać czy którać z mam była z dziećmi w Tunezji na wakacjach, jeśli tak to jakim wieku?

Ja byłam z pięciolatkiem, ale widziałam też mamy z niemowlętami.

Gość wiosna 1981
Ja jadę z 6 - latkiem i 1,5 roczną córeczką mam nadzieję że będzie ok, i obejdzie się bez zatruć itp.

bylam z 8m i 3latkiem bylo ok ale wiecej nie chce jechac brudna plaza hotel tez mimo ze 5gwiazdek niemila obsluga

moja była szefowa była z ośmiolatkiem, ale z tego co mówiła to w lipcu i sierpniu w życiu by nie pojechała-za gorąco... ;)

moja była szefowa była z ośmiolatkiem, ale z tego co mówiła to w lipcu i sierpniu w życiu by nie pojechała-za gorąco... ;)

Mnie sie podobało, plaża była czyściutka, bardzo szeroka. Hotel taki sobie, obsługa miła, choc on włosach. Niemniej różnie mozna trafić. Zrobilismy sobie kiedys długi spacer plażą i trafiliśmy na duzo gorsze miejsca. Może sie okazać, ze gigantyczny hotel nad brzegiem morza już w południe robi cień. Były też miejsca, gdzie plaża była tak wąska, że łóżka do opalania z jeden strony stały w nabrzeżnych krzakach, a z drugiej w wodzie. Trafiliśmy tez na plażę, gdzie stały gigantyczne głosniki i ryczały na cały regulator. Masakra.

Ja byłam na przelomie wrzesnia i października i pogoda była akurat. Poznałam tam kobiete, która przyjechała wcześniej i mówiła, ze były dni, kiedy nie dało się wejść na piasek, bo tak parzył.

no właśnie, myśmy wybierali hotel po zdj z Google Earth a mimo to trafiliśmy do bani :( ale po obserwacji okolicy mogę powiedzieć, ze polskie 5gwiazdek jakie oferują biura podróży to faktycznie 2-3 europejskie, są hotele fajne i ładne plaże itd ale to zwykle były wyłącznie z Neckermanna i sami Niemcy

a ja byłam w czerwcu i było zimno i burze non stop padał deszcz, codziennie burza :/ niby szybko sie wypogadzało ale ulewa była zawsze

a Tunezja to jakieś nieosiągalne miejsce czy co? obecnie jedna z najtańszych ofert biura podróży :D a nawet gdyby jechać tam bez biura to i tak nic nie ma do oglądania poza syfiatym miastem i plażą tą samą co oferują biura, nie byłam w Tunisie ale jadąc na wakacje oczekiwałam morza i plaży a nie podziwiania arabskiej kultury, czy urzędów, bo zabytków to nie mają urzekających :)))

Gość takaona*
Byłam z 3-latkiem w maju. Było gorąco i niestety przesadziłam z opalaniem:O Hotel był OK.

Gość euglena zielona
Tunezja jest dobra dla brudasow, nikt normalny tam się nie wybiera:D