Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamasutradfdff

CO SĄDZICIE O TYCH NOGACH ??To nogi 33 letniej kobiety!!!

Polecane posty

Gość przytyj tytlko i okey bedzie
NORMALNE tylko chude jak u anorektyczki. przytyj

Gość zachude
ale długie

Gość dorotka z kokotka
normalne, mała pupa, ps co to za drzwi ludzie zróbcie remont zamiast gacie ściągać....

Gość ty;lka nie ma wcale..szok
straszliwie chude sa.. fuj

Gość ty;lka nie ma wcale..szok
a drzwi super..komus wyzej sie cos pojebalo..?? drzwi wlasnie na tej focie najbardziej mi sie podobaja.. ale szkoda ze taka chudzinka z tej 33latki

Gość rororororoor
hahahaha nie no sorry nie na temat ale re drzwi są bezguście, mają ze 30 lat ahahahaha

nogi ładne, proste i szczupłe :) pupa troszke mała. I nie rozumiem tego podkreślania wieku 33 lat, jakby to już jakiś wiek przedemerytalny był, znam trochę lasek po 30-tce i to są fajne szczupłe zadbane dziewczyny :)

Gość op900
ladne proste szczuple, fajny zgrabny tylek:)

Gość SAMI SLEPCY TUTAJ SAAAAA
IDENTYCZNE DRZWI MAJA W KLANIE W SERIALU I JAKOS NIE SA WIESNIACKIE.. CO WY CHCECIE OD DRZWI?

Gość sasiądka
te nogi to ktos pokazuje odkąd zaczęłam tu pisac na kafe, a to było 7 lat więc niexle ktoś ma zryta psychę żeby tyle lat nawalać to zdjęcie i pytać a byc może z 10 lat o to pyta

Gość Bartek_35
Nom, chude sa, malo pociagajace, a sexi to wogole. A myslale, ze zima nie odchudza ;p

Gość aaaaaaaaaaababab
wyglądają jak u nastolatki, a nie kobiety. Ale ładne :) Tylko pupa za mała jak dla mnie.

Gość anorektyczka nastepnaa
ANOREKSJA SIE KLANIA

Gość jestem wredny
normalne nogi a ci co pisza ze chude to nie sluchaj bo to same grubaski pisza

Gość musztardowka
Dokladnie. To jest forum dla debili. Powinni wyjebac w kosmos osoby odpowiedzialne za jego poziom, kfore stosuja takie praktyki.

Gość noggi ok
Ale pupy brak. Musisz poćwiczyć, jakieś mięśnie wyrobić, bo smutna ta pupa. 33 lata w tych czasach to żaden wiek, taką pupę, to ma mama mojej kumpeli po 70-tce, od roku w łóżku. Ale przed chorobą miała elegancki tyłeczek.

Gość lubieJapka
patrząc po drzwiach w tle to zdjęcie jest gdzieś tak z 1985 roku....:O

Gość DZIWNE TO KKDSDDFF
dziwne bo wczoraj sie pojawil tylek gwyneth paltrow na pudlu duzo mniejszy i plASKI.\TEN TU TO W POROWNANIU Z GWYNETH JEST SUPER OKRAGLY I JEDRNY A TAM WSZYSCY CHWALILI I ZACHWYTY BYLY A TEN KRYTYKUJECIE...DZIWNE TO WSZYSTKO

Gość loletta987
nogi ok, ale tak jak ktoś wyżej pisał, pupa mała :/ ale różne są gusta i guściki ;)

bo tu chodzi o proporcje- pupa może być mała i ładna, ale musi być proporcjonalna. Ta wygląda jakby ją coś ściskało do środka :P pupy Paltrow nie widziałam to się nie wypowiadam :P

Gość DZIWNE TO KKDSDDFF
TO ZARAZ CI POKAZE PUPE GWYNETH \ALE CO W TEJ JEST NUIEPROPORCJONALNEGO ?? NOGI TEZ SA CHUDE WIEC I DUPA ZA DUZA BY BYC NIE MOGLA

Gość kobieta nie less
bardzo ladne, wygladaja na 16-tke, gratuluje!

no też mały ;) ale zauważ, że Paltrow ma pupę na całość bioder, kreska pod pośladkami jest dłuższa :P a u autorki te kreski pod pośladkami się kończą w połowie drogi do bioder i idą za szybko do góry. To wygląda tak, jakby ścisnęła zwieracze bo jej się chce do toalety :P i ta pupa już nie dochodzi do boków, kończy się tak dziwnie na środku. No nie wiem jak to opisać :D

bardzo ładne nogi smukłe:) jak komuś nie pasują to chętnie wymienię na swoje wypasione spuchnięte 8miesiącami ciąży, z cellullitem gratis

Gość noggi ok
U tej blondyny tylek jest na swoim miejscu. A u tej 33 wygląda jaby sobie cycki w miejsce tyłka doczepiła lub tyłek od innej kobiety. Może to photoshop?

Gość dunbergia
tyłek meski, ale nogi ubrane w wysoki obcasy ujdą nie ma w nich nic rażącego

Gość jennifer aniston
Ja też mam 33 lata, ja nie wiem czy dla innych juz jestem staruszką? :P Nic mi jeszcze nie obwisło, ważę 52 kg, mam fajną figurę :)

w ogóle moim zdaniem idealne pupy muszą być jednak odstające i okrągłe, nawet u szczuplutkich lasek. Płaskopupie nie jest kobiece ;) Coś w tym stylu: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/6719_521048797937117_758343826_n.jpg https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/395435_495102583865072_673211581_n.jpg https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/252311_404147636293901_1292045772_n.jpg No, to już jestem zmobilizowana by po południu ruszyć się na siłkę :P:P