Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Domina Prawidłowego85

APEL DO POLSKICH BAB!

Polecane posty

Ja nie kumam dlaczego Polki są TAKIMI KRETYNKAMI??? Naiwne, głupie i uległe. Wiecznie usprawiedliwiają i wybaczają facetom, wiecznie sobie tłumaczą w tych swoich naiwnych łepkach, że to "ta zła trzecia kobieta odbiła kochanego męża i zwiodła go". Przeglądam topiki i jak nie jedna dziumdzia rozlazła w stylu "oh nie on się nie odzywa do mnie, jak mam przebłagać mego Pana?? Czy mam szansę?" to inne debilne tematy w stylu - "Życie po zdradzie - wybacz śmierdzielowi, który odpryskał się na Twoje serce i żyjcie razem długo i szczęśliwie" LASKI CO JEST GRANE Z WAMI??? Mamy XXI wiek a Wy dalej robicie z siebie ofiary losu, godne tylko kopa w d..pę! Dajecie zły przykład młodym kobietom i dziewczynom - wiecznie czekaj, wybaczaj, cierp w milczeniu. Kobieta kochana, adorowana, uwielbiana to taka która jest EGOISTKĄ :P Takie kobiety Wasi mężusiowie szanują i nie odważą się podskakiwać, ustawiać, wmawiać bredni - nie jesteś mnie wspaniałego Pana godna niewiasto :P:P Zacznijcie wreszcie uczyć swoje córki przydatnych zachowań: EGOIZMU i asertywności :):) Egoizm i asertywność to NAJLEPSZY przyjaciel kobiety i najlepszy środek antydepresyjny.

Gość lubie to:P
najlepszy facet jest pod obcasem :P

To se nie lub dalej i stukaj te ponadprzeciętne. Nikt Ci nie broni :P Ja pokazuję metodę SAMOOBRONY dla polskich kobiet, żeby miłośnicy pokornego schaboszczaka nie wykończyli psychicznie wszystkich Polek w tym kraju :P

Nie zerżnij się w gacie FALLUSmarin z podniecenia. Topik założyłam dla kobiet a nie dla prawików z Kafe :P

Gość a ty kim jestes? nie-Polką?
Rozne są i tyle.

Może jakieś kobiety jednak się wypowiedzą bo na razie to mnie oburzone posr...ane ze złości praviki Kafeteriowe atakują :P

Domina kiedyś czytałem, że każdy facet powinien przechodzić obowiązkowy kurs masażu i całowania kobiecych stóp :) myślę, że takie zajęcia powinny być w szkołach średnich :P

Gość saratov
Taka nowoczesna, a zamiast w pracy to na kafe siedzi :) Ludzie, którzy rezygnują z macierzyństwa nie mają prawa nazywać się kobietami. Potem będzie płacz na samosia.pl że taka samotna, bo faceci leją ciepłym moczem na takie jak ty.

szacunku do kobiet powinni uczyć facetów od dzieciaka :)

Gość sudokuMnietek
najmądrzejsze to lessbijki. te które mówią facetom : lecz niestety ty swinio.

Siedzę w pracy oraz na kafe bowiem dzień spokojny. Prawdziwy konserwatywny saratov również jak widzę w przerwach pomiędzy zarabianiem na małżonkę w domu i dzieci swe zagląda na kafeterię :P

Gość falamarin
No ja wiem, że skakałbyś na smyczy pajacu i lizałbyś podłogę jakby ci kazała, co się dzieje z tymi polaczkami tylko komputer i pieskowanie im w głowie.

Kevinie Poniatowsky, ja również sram na Ciebie i Twe opinie :P Nikt Cię nie zmuszał abyś czytał ten topik więc że tak subtelnie zasugeruję - wypierdalaj :P

Autorko, a ja się jak najbardziej z Toba zgodzę. Za mną kilka związków i jak tylko zaczynały się chore akcje - won!! Oczywiście facet musi być facetem, nie cipcia, ale nie chamem poniewierajacym nas i wyzywającym się na nas, np jak szef z nim w pracy pocisnal. Nie masz szacunku dla mnie, to ja nie bede z Toba tracić czasu! Próbuje nałożyć do głowy jednej dobrej kolezance trochę racjonalnego myślenia - nie da się, jest tyrana fizycznie i psychicznie i pozwala sobie na to.... Niestety taka jest prawda. Polki szanujcie się do cholery!!!!!

Ale zadyma! Zaatakowali mnie maxymalnie sFOCHowani faceci :P Ale jajca i beka :P To mi wyjaśnijcie geniusze dlaczego zazwyczaj zdradzacie swoje wierne, siedzące w domku żonki na zawołanie z podłymi sukami, które mają was w dupsztalu? Zatkało kakao? Ojojoj :P

Gość saratov
Mam dopiero 20 lat, tak więc sobie daruj nieudolną szyderę. Chyba jakaś śmieszna praca, bo będąc na stażu chociaż siedziałem przy kompie to nie miałem czasu na takie głupoty, wszystko jasne.

Dziękuję Sativola :* Boże wreszcie głos rozsądku. Sądziłam, że będę skazana na wynurzenia wściekłych psychopatów domowych, którzy są wielce źli na mnie bo próbuję choć koślawo wbić Polkom nieco szacunku do siebie samej.

Gość Father PIO
Przecież gołym okiem widać, że to jakaś bezrobotna frustratka. Życie ją zweryfikuje i pokaże, że jest w kolosalnym błędzie.

No a teraz masz czas :P Super no nie? :P Nawet na odpisywanie też masz czas. Zauważyłeś pewną groteskowo wręcz zabawny szczególik? Ty tu również jesteś zatem "zniżasz" się do mego poziomu "egoistki". Acha o DNIU WOLNYM od roboty, zwanym też urlopem to nie słyszałeś :P

Nie no widzę że praviki z Kafe rządzą. Nawet gdybym nie była w robocie dziś to mogłam równie dobrze wziąć sobie dzień wolny :P

Teraz będę analizować PRZEBOGATE ARGUMENTY Polskich mężczyzn. Zapraszam inne panie z Kafe do zabawy: Kandydat nr 1 Ojciec PIO - Ojej ale wstrętna baba. Hej ona nawołuje inne baby, żeby nie dawały sobą pomiatać. Co za jędza. Szybko muszę jej nawrzucać. No bo co to będzie jak se Polki pomyślą, że faktycznie mają prawo myśleć o WAŁSNYCH potrzebach. Ojojojoj, kto będzie nas niańczył całe życie???

Kandydat nr 2 saratov Co wypływa z mych ust i umysłu jest miodem najczystszym i perłą intelektu bowiem jam jest mężczyzna Polski, nawet umiem odgadywać cudze prace i zawody na odległość siłą woli mej niezwykłej. Bom ja.... TAM TAM TAAAAAM Polski Facet. Epicka muzyka z Indiany Jonesa w tle.

Gość Father PIO
A co mnie obchodzi kogo i z jakiego powodu nawołujesz? Jesteś w błędzie, gloryfikując i nawołując do egoizmu. Nawet jak miałbym zdradzać kogoś to z normalną osobą a nie ze świętą krową, co dużo ryczy a mało mleka daje.

Lubię być taka ważna, to przez moje kompleksy. Nikt mnie nie szanuje, każdy ma mnie w tyłku to i ja zaczne :(

Nie bardzo rozumiem CO mnie KONKRETNIE interesuje z kim zdradzasz kogo i jakie masz gusta. Tak jakby taka odpowiedź miała być ciętą ripostą czy cuś. Ruchajta co chceta mi to wisi i powiewa. Piszę do Polek i moją opinię o Polkach.

Gość imlooka
to niewolniccza mentalnosc wynikła z reliigjnego i patriarchalnego wychowania

Oh jejej zły polski facet się podszywa :p jakie to słodkie i urocze. Co się stało dziubulku??? Żona przestała Ci usługiwać i nagle chce żebyś ją troszkę docenił, może okazał wdzięczność za harówkę przy dzieciach? Boże straszne! ZEMSTA! Na pohybel!

Gość bcdbfdhrhrf
przyznaje racje autorce, glupie laski sie daja pano swoim i wladcom a oni wiedza ze moga zdradzac. Dlatego tz ja zyje bez faceta bo po co mi jakies scierwo platajace sie w mym zyciu

A teraz pytanie za 1000 punktów do Polskich Facetów. Ciekawe, czy ktoś wysili szare komórki i odpowie ;) DLACZEGO nasze cudowne poświęcające się Polki są traktowane na Zachodzie jak tanie dziwki lub tania siła robocza i sexualna w zamian za pierścionek? Dlaczego z taką pogardą nie są traktowane te "ZŁE i samolubne" baby z Europy Zachodniej, które mają podejście podobne do mojego? A Ci panowie z Zachodu nie są do końca takimi CIAPAMI skoro umieją LEPIEJ rządzić krajem niż wy i budować DO-BRO-BYT :P