Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Domina Prawidłowego85

APEL DO POLSKICH BAB!

Polecane posty

To idź na szmaty a nawet na MOPY lub miotły. Naprawdę to jest CUDOWNE :P Każdy z was próbuje mi zasugerować - HA KIJEM BYM CIĘ NIE TKNĄŁ. A ja się pytam was facetów - NO I CO Z TEGO???? Serio ch..j mnie to obchodzi nie kumacie???? :P Boshe ja jestem w jakimś złym śnie Kafe prawiczka, teleportowałam się tam jakimś cudem :P hehehe

Gość miki vminika
4 miesiące przed ślubem zostałam zdradzona. Pogoniłam gnoja, fakt było ciężko bo był to związek z kilkuletnim stażem ale cóż jeśli fagas myśli hujem to jego sprawa. Niech szuka sobie równej bo ja do tego szeregu nie pasuję. W polskim społeczeństwie nadal jest przyjęte, że facet może zdradzić a kobieta powinna wybaczyć. Ja się pytam dlaczego miałabym wybaczyć komuś kto złamał podstawową zasadę związku? Masakra jakaś jak widzę jakie to społeczeństwo nasze jest "ociemniałe".

Hej kolesie powiem Wam jedno - założyłam się z koleżanką o 4 brovary. Piszcie do mnie wasze SUPER KLASYCZNE ARGUMENTY w stylu - "jesteś brzydka lub nie zruchałbym Cię. ALE JEJ POWIEDZIAŁEM! SUPER JESTEM NO NIE? i sexi też :P" Założyłam się z koleżanką że będę miała więcej takich odpowiedzi wybitnych intelektualistów niż ona na własnym topiku. Naprawdę chcę te 4 brovary :P

Gość miki vminika
i najśmieszniejsze zostawiłam na koniec: oczywiście cala moja rodzina obrażona jak ja mogłam go pogonić kiedy wszystko zapięte na ostatni guzik. Wiecie co zrobiłam? Wyjechałam do innego miasta i miałam w dupie co myślą. Odezwali się po pół roku przy okazji świąt a ja zrozumiałam jak bardzo mogę "liczyć" na moją kochaną rodzinkę.

Gość zniszczonesiano...
miki z rodzina to sie wychodzi dobrze tylko na zdjeciu, i jezeli sie do ciebie czepiali po takim czyms to widac bylo ze nie chca dla ciebie jak najlepiej...bo zeby zmuszac kogos do poslubienia seryjnego zdradzacza to naprawde trzeba byc bezmozgowym debilem....dobrze zrobilas ze kurwiarza zostawilas

Gość znajomaaaaaaa
nareszcie baba z jajami!!! tak masz racje Domina! nawet nie wiesz ile takich kobiet znam i mam kolo siebie....a ja tylko musze wysluchiwac tych samych problemow co jakis czas bo ich facet zrobil to tamto sramto....a chcialabym tylko wyrzucic za drzwi jak sjakas zaczyna mi opowiadac takie rzeczy...no bo ilez mozna im radzic jak one i tak beda skakac kolo facetow jak idiotki

Hej miki. Super postąpiłaś bo przynajmniej zachowałaś poczucie godności. Przykro mi, że Twoja rodzina mniej ceni Twoje szczęście niż konwenans: córka-mężatka. Ja bym nie mogła zaakceptować zięcia - ruchacza w rodzinie.

Dziękuję znajomaaaaaa :) Sądziłam, że będę skazana na wyłącznie odpieranie tych samych w kółko odzywek ze strony "misiów-mężusiów" co to im żony do buntu nawołuję. :) Nareszcie coś się dzieje na tym topiku.

Znajoma to dokładnie tak jak ja, na poczatku wspierasz, bo wspolczujesz, ale po jakims czasie rzygac się zachciewa bez kitu. Najgorsze jest to, ze babom brakuje odwagi- bo co ja zrobie, jak sobie poradzę. Trudno się mówi, bedzie skromne życie, ale spokojne. Trzeba mieć swój honor i olewać chamów! Uwiezcie,ze niejedna powiedziała - Ty to twarda baba jesteś,ze dajesz rade. Usłyszałam też nie raz, ze ona woli samobójstwo popełnić niż zostać sama, chociaż facet ja katuje :( Smutne to niestety,ale prawdziwe - ślepe jesteście i durne,a przyjemne życie Wam ucieka...

Gość Sweetlips
Odrobina egoizmu nie zaszkodzi. Ani jednej ani drugiej stronie. Faceci chca miec w domu lezaczek i papucki a po jakims czasie z nodow wszechogarniajacych ich jestestwo, bo ilez mozna miec wszystko podtykane pod nos, funduja sobie w ramach rozrywki przyjaznie z innymi kobietkami, co to dobra dusza nie grzesza. Nie generalizuje, nie mowie ze wszyscy ale mnie to osobiscie spotkalo. A kiedy na horyzoncie pojawil sie inny nie-maz wszczal protest i oddal obraczke!!!

Gość Father PIO
Nie przypominam sobie, bym nazwał cię brzydką, jeśli do mnie pijesz. Pełna zgoda, że wiele pań nie szanuje własnej osoby, ale egoizm to nie rozwiązanie. Tylko zdecydowana postawa i pewność siebie może was przed tym uchronić, chociaż nie zawsze bo jak się trafi na psychola to można oberwać jeszcze. Co do polek na zachodzie to radzę się przyjrzeć jaki zawód jest najbardziej popularny np. w UK u naszych pań, odpowiesz sobie sama czemu tak są traktowane. To raczej indywidualny problem, moja matka jak wyjechała to takich problemów nie miała.