Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dowqjdiwq

do niczego sie nie nadaje:(

Polecane posty

Gość dowqjdiwq

ja tez jestem durna, glupia skonczylam studia smieciowe-pedagogiczne, bo do innych sie nie nadawałam pamieć mam słaba, nawet egzaminy na studiach cienko mi szly! rozumiecie? glupia pedagogika a i z tym sobie srednio radze jezyka nie znam dobrze zadnego po latach nauki ledwo dukam po angielsku reszty wcale nawet jak spotkam anglika i zapyta mnie o droge pokazuje palcem albo mowie ze dont speak eglish MASAKRA a ucze sie go tyle lat oczywiscie nie pracuje boje sie pracy, ludzi, czerwienie sie jak cos do mnie mowia najchetrniej nie wychodzilabym z domu, mam rente po ojcu wiec jakos ciagne a co bedzie pozniej???? uroda tez nie grzeszę mam nadwage 10 kilo przez kompulsy, jak sie zdenerwuje jem na potege i po 6 tys kcal(raz policzylam) w jeden dzien, a potem tydzien oczyszczana i na nowo do niczego sie nie nadaje na dodatek zaraz bede slepa bo mam ogromna wade wzroku ktora wciaz rosnie z roku na rok dobijcie mnie

Gość gjhl:KZhfljhdf
odrazu widać kto zostaje nauczycielem :D i to jeszcze ten co ma wejscia nie wiedze:D

Gość dowqjdiwq
nie martw sie w zawodzie nie bede pracowac

Gość też tak się czuje
czasami całą noc nie śpię jak o tym myśle

Gość dowqjdiwq
czasem sie zastanawiam czy jakiejs depresji nie mam:o bo ile mozna soba gardzic

Gość sprawdź sobie dokładnie
a jest coś co lubisz robić?