Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qdwdqwdqwdd

myslicie ,ze mu sie podobam?

Polecane posty

Gość qdwdqwdqwdd

dzisiaj po zajeciach zgadałam sie z takim facetem z uczelni , nigdy wcześniej nie rozmawialismy ,ale on sie czesto do mnie usmiechał i ogolnie był bardzo miły . Potem mnie nawet kawałek podprowadził w strone ktora szłam , pytał co robie na codzien ,potem sie pożegnalimsy ,że go do jutra itd i poszedł... czuje ,że mu sie spodobałam jakos tak po jego spojrzeniu... jak myslicie?

Gość lowcy .P
myslimy ze zrobisz mu niedlugo laske. jak dobrze obciagniesz to twoje szanse wzrosna jak slabo to musisz sie wykazac jeszcze na jezdzca zarowno klasycznie jak i analnie zeby zmazac zly wizerunek. A na serio to Ty masz wieksze pole manewru w ocenie sytuacji a podalas do oceny wlasna interpretacje zachowan. Pytal sie czy masz chlopaka? Jak nie to szanse maleja. pytanie co robisz na codzien to chyba najbardziej neutralne pytanie jakie mozna komus zadac i sorki nie obraz sie ale nawet najwiekszego paszteta bym sie o to zapytal no bo o co innego? A usmiech to w mowie ciala gest przyjazni czasem stosowany do rozbrojenia przeciwnika. Czyli np spojrzalas sie na niego w jakis dla niego nieprzyjemny sposob i albo zrobi powazna mine i ucieknie wzrokiem albo sie usmiechnie chcac pokazac spokojnie nie musisz sie mnie obawiac wyluzuj. Ja mijajac na korytarzu kolezanki z pracy praktycznie zawsze sie usmiecham podobnie jak i one gdy sie na siebie spojrzymy to taki gest przyjazni i kurtuazji bo nie kazda budzi mile emocje ale jednak sie usmiechamy. Wiec jak on widzial ze sie na niego lampisz to postanowil cie "rozbroic" swoim ussmiechem. A moze odczytal twoje spojrzenie jako zalotne i postanowil sprawdzic nie czy ma szanse ale co to za laska sie na mnie gapi i czego chce. Interpretacji zachowania tego kolesia moze byc wiele i tylko gdyby ktos z nas byl obok ciebie potrafilby doradzic co on moze myslec.