Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viccceeekarsa

Alanja1974 jaka ciemnota

Polecane posty

Gość viccceeekarsa

jak masz 39 lat i taka proznie w glowie to jak bedziesz chciala swoje dzieci nauczyc rozumu? nie boisz sie ze to twoje warzywo- fasolka wyssie z ciebie glupote wraz z mlekiem? kobieta 39 lat i zeby dziecko nazywala fasolka! dzieci na polu rodza sie? hahahahahhahahaha

Nudne już się zrobiło to wyśmiewanie fasolek :o kazdy niech mówi sobie na dziecko jak chce. Bardziej mnie razi jak abortki nazywają dziecko zlepkiem komórek czy zarodkiem niż jak kochająca matka mówi fasolka. Poza tym co jest złego w używaniu pieszczotliwych zwrotów? Są różne ;P Nie tylko fasolka, ale i w pieszczotliwym słowa znaczeniu chociażby larwa :D spotkałam się tu na forum też z określeniem "mój pasożyt" tez powiedziane oczywiście w dobrym słowa znaczeniu (choć mi nie leży). Jak na dziecko mówi się dzidziuś, czy dziecinka to też źle? To jak mówić o dzieciach? Płody? Zarodki? A o urodzonych niby jak? Ludzkie młode? ludzkie szczenię? :D Bez przesady ;)

widzialam wpisy tej calej Alanja. czasami naprawde nie grzeszy rozumem;) ja mam dziecko i nigdy nie nazwalam mojej corki w trakcie ciazy FASOLKA. dorosle kobiety nie powinny tak sie zachowywac. do mojej corki zwracalam sie "skarbie" :)

Gość Niezdecydowana amamaa
ja bedac w ciazy roznie nazywalam swoje dziecko. nie raz fasolka, babelek, maly alien ( w pozytywnym slowa znaczeniu oczywiscie) zalezy od poczucia humoru kto i jak cos interpretuje

Niezdecydowana amamaa, kiedys rozmawialam z taka kobieta jak Ty co tak wlasnienazywala swoje dziecko - babelek , fasolka, dzidzia - grrr jakie to irytujace , dzieki Bogu juz nigdy jej nie spotkalam.

ja w tym nic zlego nie widze ktos pieszczotliwie moiw o swoim dziecku

ale bez przesady , jak ktos ciumka bez opamietania to jest to po prostu zenujace i glupie, takie moje zdanie.

no nie wiem ja nie uwazam ze to cos zlego. na ciebie mama chyba tez nie mowila cale zycie moja corka, moje dziecko :/

Gość nie podam i już
Ja pierdole, niby jesteście matkami a zachowujecie się jak dzieciaki z gimnazjum. Jedna o drugiej topik zaczyna i ją wyzywa. Jesteście upośledzone umysłowo czy co?

DZIECKO- TO CZLOWIEK. a nie do cholery fasola! jak mozna kogos traktowac jak rzecz! ale co sie dziwic! 40 lat na karku, to juz kryzys jakis sie klania, to wymysla sie rozne przezwiska na swoje dziecko.

Gość bylo, nie bylo.....
nazywanie wlasnego dziecka fasola to jednak wielkie nieporozumienie. Zacznijcie traktowac dzieci jak ludzi, pelnoprawnych i posiadajacych wlasna godnosc. To nie sa wasze zabawki, niepowazne kretyneczki :D

Gość józka z józkiem
jagoda robisz sie nudna jak kiedys gratka,ale tamta na szczesie odpusciła