Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jezry *

Czego nie lubicie w wyglądzie i ubiorze facetow ?

Polecane posty

Gość shivaree
obcislych topow, spodni rurek, bizuterii, wymodelowanej fryzury, butow z czubami, ogolnie ubran ktore zdradzaja interesowanie sie moda :)

Gość ja podobnie
nie lubie kiedy facet wpuszcza koszule (i tshirty) w spodnie z paskiem nie lubię jak facet nosi kaburę na telefon przy pasku nie lubię jak wkłada skarpety do sandalow

Gość vfcdfdfd
wymuskania takiego..facet to ma byc facet..

Gość ma być czysty i schludny
reszta nie ma znaczenia

Różowych ciuchów, rurek, krzykliwych kolorów, adidasków, dresów, bluz z kapturem. W ogóle nie lubię sportowego stroju u faceta. Żadnych spodni z obniżonym krokiem, majtek na widoku.

Gość szaszara
nienawidzę butów z czubami nie lubie mężczyzn w srednim wieku lansujących sie na młodzieniaszków spodni z opuszczonym krokiem czapek bejsbolówek nie lubię facetów metroseksualnych -sa dla mnie antyseksualni

Gość zimna klucha-_---_--__-
ja tez nie lubie metroseksualnych, ale chyba wole ich od wygladu typowego Polaka: ubrania z biedronki, prysznic raz na 3 dni i WĄS. To jest dla mnie masakra. Juz serio wolę dresy albo hipsterskie ciuchy, jesli widze, ze facet o siebie dba i nie ubiera go mama.

Gość mikfrikitikiii
nie lubię jak mają taką krągłą du pcię taką babską fuuj niech żyją małe zgrabne męskie tyłki w ubiorze kiczu, dżinsy po pas, białe adidasy, pasek i koszulka włożona do środka farbowane pasemka itd

Różowych koszulek. Dużych okularówi. Wyciągniętych grubych swetrów na guziki. Swetrów golfów. Okropni są też kolesie którzy są wymuskani bardziej jak panienki.

Gość łel łel łel
W wyglądzie- krągłego tyłka też nie lubię, to strasznie niemęskie! Kilkudniowego zarostu, zwłaszcza jeśli facet ma nieregularny zarost- tu trzy kępki, tam cztery. Nie lubię dużych sutków u faceta :P W przeciwieństwie do jednej pani u góry- ja nie lubię gołej klaty i gołych pach i wygolonego łona to dla mnie też niemęskie. Lubię jak facet o siebie dba, ale bez przesady- ma wyglądac jak mężczyzna- twarz ma miec ogoloną, włosy umyte, przycięte. W ubiorze- musi być czysty i w miarę dobrze wyglądac. Nie lubię wystrojonych facetów. Ideał- prosta biała lub czarna koszulka, dzinsy.

Oj nie podoba mi sie jak facet depiluje sie pod pachami. Facet to facet i jedynym miejscem które powinien golić to twarz.

Gość hulaj dusza
nie lubię przypakowanych i noszących przy tym obcisłe swetry/koszulki, tych z nadmierną opalenizną z solarium, i takich co na basenie albo nad morzem noszą mocno wycięte kąpielówki takie jajościski:) zamiast szortow albo majtek bardziej zabudowanych

Gość Loss Carloss Santos
Wychodzi na to, że żadnych nie lubicie, jeśli zebrać wasze wypowiedzi do kupy.

Gość łel łel łel
Kazda lubi co innego po prostu :P

Gość prawictwo pospolite122
bo ja mam wlasnie duzy tyłek

Gość Wonski
Dlugiej Grzywki na boczek:-) jak te chlopaki z tym czyms wygladaja!

bede musiał jakos zyc z tym duzym tyłkiem

Gość monsieur Poe
Od tyłu :classic_cool:

Gość dziani wąsacze
solarki, biżuterii, obcisłych ciuchów, dresów (poza sytuacjami, kiedy dres jest na miejscu, np. na stadionie), lubie jak facet nosi koszule i marynarki, niekoniecznie elegancki gajer, ale jak wygląda jak facet, a nie jak wyrośnięty chłopiec, czy jakaś lala :P A i nie lubię krótkich spodenek u facetów, ewentualnie takie za kolano, przed kolano odpadają, a już krótkie spodenki i skarpety to już w ogole nie do przyjęcia :)

Wszystkim się nie da :) Ja lubię facetów z zarostem, dłuższymi włosami, futerkiem na klacie, żadnych wydepilowanych gogusiów. Ubranych w ciemne ciuchy, proste jeansy, garnitury, mogą być skórzane kurtki i jakieś fajne ciemne koszule.

na operacje zmniejszenia posladkow

Gość seja9
Wiele da się zaakceptować w wyglądzie, jeśli zachowana będzie higiena, a do tego wdzięk i urok osobisty i jest ok. Najgorzej kiedy facet cuchnie potem zmieszanym z dezodorantem, ma brudne paznokcie, brudne buty, a dopełnieniem tego wyglądu jest udawane cwaniactwo, samouwielbienie, pyszałkowatość...masakra.

Gość 100 pytań do ...
nie lubię wielkich brzuchów u facetów bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość Znawczyni ,27
UWaga panowie,dam wam kilka lekcji:D różowy kolor jest (!!!) dopuszczalny w ubierze faceta...tylko i wylacznie pod jedną postacią -elegancka koszula. BYLEBY NIE tiszirt,swetr czy spodnie...rozowa koszula do szarej marynarki-Mnie sie to bardzo podoba (leszek miller ma tak czesto). Elegancko,ale Finezyjnie . Czego ja nie nawidzę... 1.Brudu,brudu i jeszcze raz brudu...Smrodu potu. Wiem ze NIE kazdeog stac na markowe ciuchy ale myc sie powinien kazdy facet. 2.skarepty i sandały-choc to zwykle faceci po 40 stce...ale strasznie nieestetczne . 3.Za dlugie flejtuchowe nogawki ,przydeptane i dziurawe ...w dzisnach w ktorych facet chodzi chyba 3 lata dzien w dzien....fuuuuuj... 4.obcisly t-schirt.chocby nie wiem jaki przystojniak,to to wyglda pedalsko...koszulka powinna byc troche luzna. 5.NIE PODOBA MI SIE JAK ELEGANCKI FACET MA WYSTAJĄCĄ KOSZULĘ ZE SPODNI-JAK SIE MA GARNITUR TO KOSZULA POWINNA BYC WLZOONA DO SPODNI!!! 6.W ELEGANCKIM STROJU JAK GARNITUR-ZWRACAM UWAGE NA DODATKI...MUSI BYC CZYSTY but,mankiet rekawa powinien byc dłuzszy od rekawa marynarki!!!...spinki tez sa wazne:P 8.kolor skarpet powinien byc w kolorze butow...-jesli buty sa sportowe to skarpety tez sportowe!!! 9.nie podoba mi sie jak facet ma taka stara ruską jasrawa ortlionowke...LUDZIE!SKAPSTWO SKĄPSTWEM....ALE W SZMAEKSACH SA JUZ LEPSZE kurteczki niz taki 30 letni ruski oratlion! 10.dlugich wosow u faceta...facet powinien sie strzyc co miesiac,ma byc krotko i schludnie 11.sportowe ciuchy,kangurki i dresy sa tylko na silownie czy dlugi spacer z psem...NIE NA CODZIEN:P 12.nie podoba mi sie zarost u blondynow...zarost jest sexi jak jest u bruneta:P 13.nie podobają mi sie tatuaze na ciele chudego ogryzka. 14.w lato...nie podobają mi sie krotkie spodeneczki takie przed kolanko...ani u 30 latkow,ani u 50 latkow...bleee 15.nie podoba mi sie jak na wesele-facet jako gosc zakalda czarny garnitur i czarne buty:( taki stroj jest tylko na pogrzeb,ewentulnie maturę...na "wesole" swieta facet NIE powinien byc czarny(jest sto odcieni grafitu,brazu,zieleni,szarego,popielatego),dlaczego zawsze ubieracie czarny????????? 16.Nie lubię biżuterii u faceta,skorzanego plaszcza,spodni obcislych rurek