Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jezry *

Czego nie lubicie w wyglądzie i ubiorze facetow ?

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite122
14.w lato...nie podobają mi sie krotkie spodeneczki takie przed kolanko...ani u 30 latkow,ani u 50 latkow...bleee a jak chce opalic nogi to co mam zalozyc?

@prawictwo: ja pierdziu, okropni ci goście z twoich linków z tymi pupami :O:O:O Ja też nie znoszę facetów-panienek, golących się pod pachami i ubierających się w obcisłe t-shirty i te slipy jajkościski na plażę :P Generalnie jeśli chodzi o wygląd facet to ma być facet- czysty, schludny, klasyczny, elegancki. Jak jeansy to z marynarką, w ogóle faceci jak dla mnie najlepiej wyglądają w koszulach. Żadnych adidasów, rurek, dresów, obcisłych koszulek, wielkich bluz z kapturem. Nie cierpię pakerów, naładowanych dzików. No ale na tym polega cały urok powstawania związków, że różnym ludziom różni ludzie wpadają w oko ;)

Gość Znawczyni ,27
17,kolor buta pownine byc zblizony do kolloru spodni...nie moze byc tak ze spodnie biale a but czarny...czy na odwrot.!!!albo spodnie jasny popiel,marynarka ciemny granat a buty czarne... KONTRASTOM MOWIMY-NIE!!!

Gość Znawczyni ,27
OPALAJ SIE na dzilace za miastem,na swojej posesji....albo nad wodą... nie laz po miescie zmiuszajac nas na ogladanie tego... w krotkich galotach...to oblesne ,smieszne i pedalskie:D tak samo nad wodą jak takie Rolniki zakladają obcisle slipy ,zamast bokserki...i wszystko im tm lata....bleeeee

Gość monsieur Poe
Leszek Miller jako były komunista nie może być arbitrem elegancji. Jedyne czego oczekujemy od komunistów, to rychłej śmierci. :)

Znawczyni ,27 - każdy lubi co innego. Ja uwielbiam facetów w czarnych garniturach na weselach. Sama tez chodze najczęściej w czarnej sukience, więc fantastycznie się zgrywam z ewentualnym panem :) Za to różowy Nigdy - skreślam faceta od razu. Jak dla mnie zarost u blondyna, szczególnie lekko rudawy to najpiękniejsza rzecz na świecie. Jak ma jeszcze długie włosy, to jestem jego od razu. Ale z większością się zgadzam.

Mnie wiele rzeczy nie przeszkadza, np. facet w rurkach wcale nie musi źle wyglądać, niektórym pasują (chociaż mało jest takich). To czego nie lubię to postawy orangutana - plecy zgarbione, nogi jakoś tak dziwnie na bok, łapy w kieszeniach rozciągniętej bluzy...i kretyńska czapeczka z daszkiem. Poza tym dresy, obwieszanie się "złotymi" łańcuchami, spodnie-pieluchy i koszulki polo.

Gość jedną nogą w rowie
Co to są spodnie pieluchy? :D

Gość Sanbhdsbnsdds
Nie przepadam jak wklada bluzke w spodnie i jak ma bluzke z kolniezykiem i na to sweterek i ten kolniezyk na wierzch,jak malorolny normalnie... Co wiecej obaj moi byli wlasnie to robili,nigdy im nie mowilam wprost,ze mi sie to nie podoba,bo przeciez ja sama czasami byle jak wygladam,tylko dawalam im do zrozumienia czasem,ze mi to nie pasuje,powiedzialam im o tym dopiero wprost po rozstaniu juz i kumacie,ze sie za to obrazili,ze wczesniej tego nie powiedzialam.ach te dzieciaki

Gość szaszara
też nie podoba mi sie jak facet ma okrągła tłusta pype, taka jak kobieta , bo kobieta może miec taką albo niektórzy faceci maja wielką doope odstającą, ohyda :D facet powinien mieć zgrabny tyłek nieduży

Gość jesli koszula to nie wsadzona
do spodni. Tak?

Gość cozażycie
duża pupa a przy tym wąska klata, otyłość. Nie podobają mi się zbyt długie włosy. Nie lubię mężczyzn, którzy chodzą na solarium, przesadnie dbają o wygląd.

Gość Martyna-21
haha,do mnie kiedys bajerowal taki chlopak ktory mial sandaly i biale skarpetki do tego....:Pnie wiedzialam czy sie smiac czy plakac:D i powiedziec mu ze tak sie nie nosiP

Gość Znawczyni ,27
KOSZULA U ELEGANCKIEGO FACETA........POWINNA BYC WLOZONA DO SPODNI!!!!!!!...nie wyobrazam sobie inaczej...jakis pijany niechluj spod baru moze meic wyjetą koszule...(w moim biurze wszsycy faceci maja koszule wlozoną)...moi nauczyciele na studaich takze... Nie mowie ze macie miec pas spodni pod pachami...i koszule tak mocno wsisnieta w spodnie ze az musicie schodzic zgarbieni...ale koniec koszuli nie moze byc na wierzchu.! wazne sa tez szczegoly czyste buty,odpowiednia dlugosc spodni...dopasowan a marynarka-NIE ZA DUZA...MANKIEt koszuli dluzszy od rekawa marynarki... elegancki facet nosi pasek w spodniach (nawet jesli spodnie nei sa za duze).elegancki facet nosi zegarek (chodz dzisiaj malo ktory nosi,dlamnie to wyraz klasy i elegancji_)

Gość tego co teraz modne czyli
spedalenia, zarostu któy ma niby nadawać charakter męski totalnemu dzieciakowi/dziewczynce, noszenia toreb od laptopa bez laptopa (mam wrażenie, że przymierzają się do noszenia torebek na co dzień jak my), i moje ulubione zestawy: elegancki czarny płaszcz +adidasy, obowiązkowo jasne, rurki +długa, sięgająca za dupę bluza, t-shirt+marynarka+dżinsy Dodam, że "spedalenie" nie przeszkadza mi absolutnie u prawdziwych gejów, tylko u hetero, którzy wyglądają jak ostatnie cioty, a nadal uważają się za facetów. To ja już wolę brudasa, zarosniętego i śmierdzącego piwskiem niż takie coś jak teraz chodzi po ulicach i myśli, że jest super

Gość tego co teraz modne czyli
Ah no właśnie ja też zauważyłam,że coraz więcej chłopaków ma kobieco duże tyłki i są strasznie niscy ci z mojego rocznika i okolic :O jak patzrę na uczelni to normalnie porażka

Gość pogodny16
czapki bejsbojowki sa okey . Nie gadajcie gupot, reszta stroju jak sobie zyczycie , pachnacy i zadbany .

Większość tu narzekających miała kiepski seks ostatnio, albo nie miała w ogóle i dlatego taka złość kipi.:P Zaraz zostanę pobity.:D🖐️ A każdy niech ubiera się w to co chce, byle nie made in china.:D🖐️

Nie lubie chudych facetów. Chociaż mam 1 kumpla, któremu ta chudość dziwnie pasuje ;). Nie przepadam za blondynami, nie że to coś złego jak ktoś jest blondynem, takie preferencje moje... Nie lubie "wąsika". Nie podoba mi sie jak facet chodzi w spodniach od dresu po ulicy, jeszcze najlepiej ortalionowych. Niektore bluzy są spoko, takie w jakich zazwyczaj chodzą mlodzi ludzie. Nie lubie też jak facet jest brudny. Nie lubie tlustych wlosow, brudu za paznokciami. Nie lubie skarpetek do sandałow i koszulek wciagnietych w spodnie. Nie lubie różowych koszulek. Z grubsza tyle :p

Gość samuel l jackson 2
a smyczki? szaliki? kolczyki i tatuaze? okulary przeciw sloneczne?

A, zapomnialam dopisac, że rurek, spodni z pieluchą i reszty ciotowatego ubioru tez nie lubie. Okulary przeciwsłoneczne jak najbardziej, szaliki czy tatuaze- zalezy jakie, kolczyki... na pewno nie coś takiego jak u CR7.

Gość jfhdkfbdnbdbc
[Ah no właśnie ja też zauważyłam,że coraz więcej chłopaków ma kobieco duże tyłki i są strasznie niscy ci z mojego rocznika i okolic jak patzrę na uczelni to normalnie porażka] BO PRZED KOMPAMI GODZINAMI SIEDZĄ!!!!! To im dupska rosną. I po tych hormonach w jedzen iue, odkryto kiedyś że w Tamizie ryby to w 90% samice, a samce są jakieś genetycznie uszkodzone i bezpłodne, uznano że to wina chemikaliów ktore do niej wpuszczano, no cóż takie czasy.

Gość viki022
Nie lubię zarostu,nadwagi, długich włosów,obcisłych ubrań, opalenizny z solarium,żelu na włosach, sandałów,torebek,okularów,kolczyków,szaliczków,slipek.

Gość ogólnie nie lubie
jak facet ma poobgryzane paznokcie, brudne, tłuste kłaki i zaniedbane zeby - koszulka w spodniach, spodnie podciagnięte prawie po pachy - tych kraciastych galotek na lato w kolorze najczęsciej beżu jak niemieccy emeryci - dresów i adidasków białych z czterema paskami, bądź "odidosów" "nika" - przykrótkie spodnie do kostek, z związku z czym wystają chude girki często z futrem - no i jak kłaki wychodzą górą koszulki, lub kołnierzykiem - taki futrzosz - wylewnego bebzola w przymaławych gaciach I NAJGORSZE, NAJGORSZE, NAJGORSZEEEEEEEEEE - wystający biały RÓW przy siedzeniu, schylaniu się :/

Gość galksaswa
Znawczyni ,27 - ty, znawczyni idź sobie poszukaj jakiegoś pedała, najlepiej w salonie fryzjerskim

Gość z tym rowkiem
to nie zawsze da sie go uniknac

Gość ogólnie nie lubie
jak widzę białego rowa u faceta który się schyla to aż ślina mi cieknie żeby rowka wylizać i gryźć tą białą doope, bardziej podniecające jest gdy z rowa wystają kręcone kudełki, mrauuuuu :)