Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olkaa123456

Krew z pochwy

Polecane posty

Hej mam taki problem tydzien po okresie dostałam brązowego plamienia który po kilku dniach był bardziej obfity i czerwony poszłam do ginekologa zrobiono mi badania które nic nie wykazały dostałam antybiotyk na zatrzymanie tej krwi i tyle .. Dziasiaj skończyłam antybiotyk a krew jak jest tak jest w dodatku bardzo czerwona trwa juz to ponad drugi tydzien nie wiem co robic dalej miał ktoś tak ?? Dodam ze nie jestem w ciazy robiłam badanie krwi i od półtorej roku biorę tabletki cilest wcześniej nic z takich rzeczy sie nie działo

Gość eła dżyzga
jestes w ciazy

Gość jry666
masz raka pochwy zostało ci 3 miesiace zycia

Gość smutekkosinas
mozesz miec krwawianie z jajnikow.wez sprawdz usg jajników.ja kiedys mialam krew prawie zielnkawą masakra wladnie od jajników ale przeszło.było jakies zapalenie samo przyszlo samo poszlo

Gość cytat wypowiedzi ginekologa dr
To po prostu tzw plamienia okoloowulacyjne. Dotyczy to co 3 kobiety i ma prawo wystapic w każdym cyklu. Ich powodem jest wzrost wiekszego pecherzyka jajnikowego ktory produkuje wieksze ilosci estrogenu. Prowadzi do do wzrostu wyższego endometrium. W okresie okoloowulacyjnym spadek produkcji estrogenu powoduje obumieranie sluzowki co prowadzi do obserwowanego plamienia a niekiedy krwawienia. Niekiedy towarzyszy temu ból. Jezeli podczas wizyty lekarz wykluczył patologie w obrębie narządu płciowego ( polip, nadżerki) to taki stan traktowany jest jako fizjologiczny. Pozdrawiam

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
musisz to skonsultowac z ginem bo to moze byc rak

Gość jdjerueueu
To niestety rak :(

żaden rak. co 3 kobieta ma takie upławy miedzy miesiaczkami.moje mama też.,zaraz to minie.nie swiadczy o żadnym zapaleniu,grzybicy,nowotworze.nie ma wpływu na okres ani płodność.ludzie.!!!