Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość #zszokowana#

histeria prawie dwulatka - taki spiacy

Polecane posty

Gość #zszokowana#

Witam Dzisiaj doswiadczylam czegos czego nigdy nie bylo! Moj maly 1 rok i 10 mc syn wczoraj zagoraczkował i dzisi rano tez dosyc duza temp. na szczescie ustapila i zostaly szkliste oczka (w nocy pewnie bedzie znowu akcja temperatura). A przed chwila mialam istny szał! Nie wiem czy dziecko powinno sie tak zachowywac i czy jest to normalne zachowanie. Probowałam go uspac bo juz oczy mial jak szparki, a sam nie wiedzial jak sie za to zabrac, ale... nagle dostal ataku szału, histerii. Kopał, gryzł, szarpał, ciagał i ten przerazliwy krzyk jakby go ze skory darli. Odpuscilam i pozwolilam sie klepac - bic po rece. Jakos zasnal. Nie wiem czy mialoto by jakis zwiazek z temperatura. Wczesniej a i owszem zdazalo mu sie glosniej plakac i wiercic bo tez był spiacy, ale to co dzis pzreszlam to SZOK.

Gość #zszokowana#
Czy któraś z Was miała podobną sytuacje? Czy może zaczyna się jakiś etap w jego młodym życiu i w ten sposob to okazuje?

Strzel po dupie ,.nie za samą histerie czyli wrzaski,bo to bym olewala, ale za gryzienie kopanie, szarpanie. Co to ma znaczyc? Dawalas sie klepac? a moze powinnas konkretnie klepnąc swojego przemocowca