Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samochodzikkkk

Boje się jeździć samochodem , czy wy też tak macie ???

Polecane posty

Gość samochodzikkkk

Witam :) Boję się sama jeździć samochodem, poprostu nie umiem sama wszytsko mi się myli . Jak jadę z mężem jest wszytsko ok, a sama nie umiem. Mam 25 lat , czy wy też tak macie ???

Gość ramota
Na początku się strasznie bałam, a teraz śmigam bez problemów.

Gość samochodzikkkk
Jak pokonałaś strach ???

Gość mama 15666
Ja mam tak samo, sama nigdy nigdzie nie pojadę, mąż musi jechać ze mną i asekurować ; D

Gość Wonski
Niektorzy nie powinni jezdzic samochodem. Nie kazdy ma predyspozycje. Wkurza mnie jak kobiety nie uzywaja lusterek zewnetrznych, a srodkowe tylko do poprawiania wlosow. Ostatnio wlasnie taka akcja mi sie przytrafila. Wypadaloby wysiasc , upierdzielic ,,pani'' lusterka i odejsc. Przeciez i tak sa jej niepotrzebne. Pewnym osobom brakuje tylko doswiadczenia, inne nigdy sie nie naucza niestety.

Gość masz racje nie odchodź
jedyne lekarswto - wsiadac i jechac. Po roku ci powinien strach przejsc

Gość kolegaa wyżeej
ooo tooo racja z tymi lusterkami, baby za kierownicą poprawiają włoski , oczko aż krew zalewa człowieka

Gość samochodzikkkk
Tak wiem, tez widziałam wiele razy jak panie sobie poprawiają włoski itp w lusterkach ... Ale ja nawet jak jadę z mężem i czuje się pewnie to nawet nie spojrze w lusterko na włosy , bo się na jeździe skupiam.

Gość Blodnynaa26x26
Nie rozumiem Was , jak jestem kobietą i stoję na światłach jest czerwone, to nie mogę sobiee już włosów poprawić???

Gość łel łel łel
Kurcze, ja też sie boje, a na dodatek nie umiem jezdzic. Teraz jeszcze mialam roczna przerwe i nie wiem co to bedzie. Nie umiem sie skupic na znakach, czasem zle zmieniam biegi, mylą mi się pedały :P Kiedys jezdzilam calkiem dobrze, ale teraz to jest masakra!

Gość Wonski
Za to faceci to rutyniarze za kierownica, wydaje im sie ze juz wszystko potrafia, nie robia bledow i wszystkich pouczaja.

Gość samochodzikkkk
Ja też biegów nie umiem zmienić, raczej umiem ale mylą się mi eehh

Gość Brunetciiiiaa
Oooo dziewczyny racjaa zmiana biegów masakra , nawet niewiem przy jakiej prędkości się wrzuca jakiś big, a nie umiem wyczuć silnika

Gość samochodzikkkk
Dla mnie nagorsze to przejchanie przez ronda, skrzyżowania.... A i jak są korki to samochód mi gaśniee

Gość facet 1976 rocznikk
Oj Kobiety Kobiety ... nie wiecie jak się biegi zmienia ??? Masakra kto wam dał prawo jazdy wogóle .

Gość człowiek się męczy nie może
zdać, lubi jeździć i czuje się dobrze za kierownicą, a takie pipy co to sie jeździć boją to mają prawo jazdy, gdzie tu sprawiedliwość? :o

Gość Wonski
O matko! Jak tak was czytam to wstydze sie ze jestem kobietą! A jak sobie pomysle ze takie lebiegi dzieci wozą to ręce opadaja!

Gość wypadek za wypadkieem
I dziwić się że tyle wypadków jak nasze Kobiety biegów zmienić nie umieją , samochód im gaśnie ....

Gość POPIERAAAM!!!!
Dokładnie ! Jak to czytam że biegów nie umieją zmienić, myli im się to poprostu ręce i nogi opadają , brak komentarza

Gość górolka
ja też na początku bałam sie jeździć, przerażało mnie właczenie się do ruchu albo zwykłe manewry typu cofanie czy parkowanie, popełniłam wiele błędów, np auto mi zgasło bo za szybko puszczałam sprzęgło ale recepta jest tylko jedna: jeździć często żeby nabrać doświadczenia

Gość górolka
ale z biegami to już lekka przesada, przecież to jest podstawa

Gość racje ma Wonski
Wonski ma racje , jak takie kobiety wożą dzieci to poprostu żenada .. przecież to zagrożenie na drodze. Żeby nie umieć biegów zmieniać ? mylić się , pierwsza myśl jak to przeczytałam to Ja pierdolee co za baby . Zmieniać biegów nie umieją, ale na światłach poprawiać włosy tak ???

Gość OMGGGGG111
Popieram tam wyżej że jeździć jeździć i doświadczenia zdobywać. Biegi to podstawa , no ale kurde tam ktoś wyżej ma rację , że na światłach ciągle widzimy jak kobietki sobie włoski poprawiają ? Czy to ważne jak wygląda się w samochodzie ???

Gość Wonski
Gorolka zgadzam sie z Toba ze trzeba jezdzic jezdzic jezdzic, ale naprawde niektorzy NIGDY sie nie naucza! Nigdy! Pojechalam kiedys ze znajoma do miasta wcale nie jakiegos wielkiego , ona z synem do lekarza ja na zakupy. Ona prawko od 20 lat i jezdzi kobieta niemalo. Dojazd byl taki: caly czas prosto, na pierwszym rondzie w lewo. A ta juz na przedmiesciach skreca w jakies osiedlowe uliczki. Pytam po co jedzie po takim zadupiu i po dziurach? Ona ze to dobra droga! Zapytalam wprost czy umie jezdzic po rondzie, NIE kuzwa! NIE UMIE! Kazalam jej wysiasc, sama poprowadzilam. Strach z taka jechac!

Ja myśle, że nie każdy może jeździć. Niektórzy sie po prostu nie nadają i trzeba to przyznać. Nie mówie, że sie poddawać, ale... Jeśli ktos ma nerwice, to niekoniecznie jest dobrym kandydatem na kierowcę. Oraz jeszcze jedna kwestia: Naprawde wygląd nie powinien być w samochodzie numerem 1, jeśli jest sie kierowcą. Wiecie, też sobie lubie popoprawiać włosy w samochodze, ale nawet NIE robie prawka, tylko inni mnie wożą i to bardzo wygodne, moge wtedy siedziec w aucie, rozwiazywac sobie krzyzowki, czytac gazety, ogladać krajobrazy, albo poprawiać włosy :). Kierowca nie jest od tego, zeby sobie fryzury poprawiać, czy oczko malować. Na światłach sie stoi i czeka kiedy ruszyć, a nie robi makijaż a potem światło sie zmienia, a taka kretynka nadal tamuje ruch, bo zanim odlozy tusz, zanim znajdzie biegi, zanim w ogole ruszy, to juz by 5 innych aut przejechało. Ale nie, bo ona musi modnisie zgrywać. A niech zgrywa, ale jako pasażerka! Naprawde zalecam troche ogarnięcia sie, coponiektórym panienkom bo to kurwica bierze. Mnie, pasażera, a co dopiero innych kierowców (zwłaszcza facetów), którzy jeżdzą poprawnie i skupieni.