Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehdfh

biegunka a tabletki anty pomocy

Polecane posty

Gość ehdfh

od czwartku mam problemy z żołądkiem, prawdopodobnie jakiś wirus, bo towarzyszyła również gorączka, na szczęscie byłam wtedy w czasie 7dniowej przerwy w braniu pigułek, więc nie musiałam się martwić. W niedzielę zaczęłam nowe opakowanie, biegunki już nie miałam, mimo że jadłam malutko, bo nadal nie czułam się najlepiej. Dzisiaj od rana za to znowu mnie męczy i nie wiem co zrobić, tabletkę powinnam wziąc o 15, odkładam to jednak, bo boję się, że się nie wchłonie. Wcześniej brałam Stoperan, teraz Nifuroksazyd i czekam aż mi przejdzie, jednak boję się bo po 1 na ulotce tego drugiego leku pisze, że hamuje wchłanianie niektórych leków, po drugie w biegunce chyba chodzi o to, że jelita nie wchłaniają wody ani pokarmu i nie wiem, co mam zrobić i kiedy wziąc tą pigułke, zeby sie nie martwić potem? POMOCY!

weź tabletkę, jak przeleci to trudno - po prostu nie uprawiaj seksu/dodatkowo się zabezpieczaj. W czym masz problem?

Gość ehdfh
ale to jest dopiero druga tabletka z blistru, wiec mam problem bo rzutuje to na cały miesiąc, czyli przez caly miesiąc będę niezabezpieczona?