Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ONKA

suknia ślubna

Polecane posty

Przepiękna ta suknia kochana :) Nie oglądaj już lepiej innych bo będziesz mysleć ,że mogłaby byc lepsza tu, a z tej może mogłaby mieć gorset, a to diamenciki inne... Zobaczysz w dniu ślubu ta suknia będzie dla ciebie najpiekniejsza :)

Gość a ja nie wiem co mam
zrobić, mam nadwagę i nie wiem w jaką suknię wybrać, ile trzeba czekać w razie gdybym chciałą schudnąć i czekać z ostatecznym wyborem do tego momentu, czy mając miesiąc na kupno - uda się to? Pytam poważnie

jak już podjęłaś decyzję co do sukni to najlepiej zaprzestać dalszego oglądania sukien ślubnych ;) bo im więcej człowiek się napatrzy tym gorzej głupieje i zaczyna wątpić. Jeśli Ci się Twoja podoba- to najważniejsze. W dniu ślubu i tak będziesz najpiękniejsza :) A suknia z linku jest naprawdę ładna!

@a ja nie wiem: hehe ja zdecydowałam się na suknię i zaczęłam szyć 3 tyg przed ślubem, więc da się :D Ale ja mam całe życie wszystko na ostatnią chwilę, i dla mnie to norma. Ty znasz siebie najlepiej, czy nie będziesz panikować i nie dodasz sobie tylko dodatkowego stresu niepotrzebnie :)

Gość yło
polecam cwiczenia Ewy Chodakowskiej i diete. Cwiczenia dostepne sa na kanala yt :)

Gość ładna jskjlskdklsdksdksj
ja też tak mam, może nie trzeba tak często jej oglądać i tym bardziej nie oglądać innych sukienek ;-)

dziękuję dziewczyny za słowa otuchy :) obiecuję już więcej nic nie oglądać

Gość sukniaevita
Śliczna suknia!!!:) Bardzo podobna do mojej;) Tez mam na jedno ramie, tylko zamiast tych zdobień mam kokarde na boku.. i niestety miałam bardzo podobnie jak Ty.. Jak ją kupiłam to przez kilka nast dni ciągle myślałam czy dobrze zrobiłam , że ją kupiłam.. Nie pomyślałam, żeby sobie w niej zdjęcie zrobić bo jak ją ubrałam to czułam sie w niej fantastycznie i wyglądałam też dobrze:p ale właśnie nie pomyślałam o zdjęciu. Na wychodne mama cyknęła szybko fote na manekinie i jak przyszłam do domu to sie zaczęły wątpliwości..Na stronie sklepu jej nie ma, a ja mam tylko to jedno rozmazane zdjęcie i jak na nie patrze to w ogole nie jestem przekonana co do swojego wyboru!:P Mam nadzieje ze wszelkie wątpliwości sie rozwieją jak ją znowu przymierze(czyli dopiero w sierpniu) ... A Ty kiedy masz ślub?:)

Gość gość
a kupowała któraś z was w tym salonie www.magdalena.olsztyn.pl ? ja wlasnie zastanawiam sie nad kupnem, w poniedzialek zamierzam sie wybrac tam z siostra

Gość gość
Suknia ze zdjęcia jak dla mnie jest piękna choć moja będzie zupełnie inna. Oczywiście wszystko zależy jakiej budowy jesteś bo ja osobiście mimo,że wybrałam suknię która mi się podoba to całe życie wyobrażałam sobie siebie w zupełnie innej... Przyznam bez bicia,że byłam tylko w 1 salonie ślubnym ponieważ miałam bardzo mało czasu przed wyjazdem z Polski (teraz wrócę dopiero przed samym weselem i na zamawianie będzie już za późno) no i do samego dnia podpisania umowy nie byłam w 100% przekonana. Oczywiście osoby będące ze mną w przymierzalni i inne które wiedziały zdjęcie twierdzą,że jest piękna jednak ja cały czas zastanawiam się co by było gdybym popatrzyła w innych salonach, po przymierzała więcej modeli itd ale powiem Ci,że jak się przestanie o tym myśleć i będziesz miała ją na sobie w dniu ślubu to i tak uznasz,że wyglądasz w niej pięknie a reszta już potem nie będzie miała znaczenia. Zostanie Ci ta jedna i będziesz musiała ją już założyć. W dzisiejszych czasach na rynku jest za duży wybór i podoba się nam wiele fasonów dlatego ciężko jest się nam określić. Ważne,że wybrałaś taką która Ci się podoba i teraz już na pewno tak zostanie nie myśl o tym i ja też nie będę to ułatwi życie hehe. Jeśli chodzi o to co mi powiedzieli w salonie to mówili,że na sprowadzenie sukni w Twoim rozmiarze ktora Ci się podoba potrzeba ok 4-6 miesięcy a ostateczne przeróbki na Pannę młodą (wiadomo może się schudnie ;) ) będą robione 2 tygodnie przed ślubem tak więc spokojnie :)

Gość gość
Dodam jeszczę,że ja swoją suknie kupowałam w salonie Lisa Ferrera piękne suknie mają :)