Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JagodaLV

JAK UBIERACIE SIĘ W DOMU? CZY NOSICIE CAŁY DZIEŃ TE SAME CIUCHY?

Polecane posty

Gość rwer
Poszukiwania modnych ubrań nie zawsze są łatwe. Aby sprostać temu zadaniu, warto rozejrzeć się w miejscach takich, jak Ralph Lauren sklep www. Jest to dobry wybór. http://elegan.pl/pl/c/Ralph-Lauren/32

Gość gość
Ja chodzę po domu w starych spodniach z dresu i bluzkach bawełnianych zbyt znoszonych, żeby ktoś miał mnie w tym oglądać. W razie potrzeby się przebieram w coś lepszego, ale jak jestem sama to mi wystarczą stare szmaty. Psom i kotom wszystko jedno, a u sąsiadów wyrosły takie tuje za płotem, że mnie nie widzą jak wyjdę przed dom. Kogo to zresztą obchodzi? Sąsiad czasem w piżamie na ogródek wychodzi po psa ☺

Gość gość
Ja powiem tak , jak idę do pracy na 1 zmianę i zakładam na przykład bluzkę i spodnie, to jak przychodzę do domu, to przebieram tylko spodnie,zakładam inne, przeważnie dresowe, ale nie są to jakieś stare, porozciągane, dziurawe szmaty, tylko normalne spodnie dresowe, a bluzki nie zmieniam, bo i tak wieczorem wyrzucam ją do prania...

Gość gość
Dziurawe szmaty są dobre do sprzątania, nie do noszenia, ale kto mi zabroni trochę starsze bluzki bawełniane czy swetry ubierać w domu, zanim je wywalę? W sam raz do prac domowych i w ogródku. W pracy się przebieram i nikt nawet nie wie, w czym przyszłam, ale to nie zwalnia mnie z obowiązku żeby znośnie wyglądać i nie straszyć ludzi ☺

Gość gość
U mnie w pracy też nie obowiązuje dress code, więc też na szczęście nie muszę nosić ciasnych kostiumów , garsonek, czy sukienek, ale po przyjściu z pracy do domu przebieram się. Dżinsy zmieniam na wygodne spodnie dresowe (na codzień nie noszę spodni dresowych na ulicy- jedynie po domu),lub krótkie spodenki, czy wygodną lekką spódniczkę, lub sukienkę (zależy od pory roku) bluzkę zmieniam na wygodny t-shirt (z długim lub krótkim rękawem - też zależy od pory roku), lub koszulkę na ramiączkach. NIeraz jesienią czy zimą przychodzę i nie zmieniam bluzki typu t-shirt na domową, bo ta, którą miałam na sobie "wytrzyma" do wieczora i wtedy rzucę ją do prania. Jeśli jednak w pracy miałam koszulę, lub bluzkę koszulową, to przebieram ją bezwzględnie...