Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alone88:

TOPIK DLA WSZYSTKICH 20+ KTÓRZY NIGDY NIE MIELI PARTNERA

Polecane posty

Gość Alone88:

Wiem, że tak naprawdę dużo jest takich osób, w realnym życiu często się do swojej wiecznej samotności nie przyznają. Napiszcie ile macie lat, jak wygląda wasze życie towarzyskie, relacje z płcią przeciwną i czemu zawsze byliście sami.

Gość brixi pixiiiiii
Fajny temat! Mam 23 lata, nigdy nie miałam partnera na stałe. Z płcią przeciwną mam dobre kontakty, nie jestem nieśmiała, tylko wymagająca w stosunku do faceta, który miałby być mój. Spotykałam się z kilkoma, ale żaden mnie nie zaczarował. Jak byłam młodsza na potęgę lizałam się na imprezach, teraz mam bardziej stonowane życie towarzyskie, bo większość moich znajomych to pary. Wiem, że robię dużo błędów - np. czasami zachowuję się jak księżniczka i faceci się mnie boją.

Gość sing sing ff
jest dużo takich osób, ja sama mam faceta od 3 lat(a mam 25) ale znam wiele naprawdę fajnych osób, które zawsze były same - są ładne, inteligentne, towarzyskie..

Gość brixi pixiiiiii
... a ile znacie takich mężczyzn - przystojni, inteligentni, towarzyscy i sami? :P Ja nie kojarzę :P

Gość załamanaaa5552
ja mam 21 i nigdy nie miałam faceta i faktycznie nie lubię o tym mówić wśród znajomych bo dziwnie na mnie patrzą;) nie jestem brzydka, chodzę na imprezy, z chłopakami mam spoko relacje ale nie spotkałam takiej osoby z którą chciałabym być tak na serio

Gość Alone88:
brixi pixiiiiii> to fakt, chyba jest więcej normalnych samotnych dziewczyn niż normalnych samotnych facetów;)