Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lovrun

tatuaż/bieganie

Polecane posty

Gość lovrun

Chciałabym sobie zrobić jakiś mały tatuaż związany z moją pasją jaką jest BIEGANIE. Proszę Was o jakąś podpowiedź gdyż szukam inspiracji w głowie, necie i wszędzie jednak to jest decyzja na całe życie wiec musi być dokładnie przemyślany. Wszelkie pomysły, opinie czy w ogóle warto, być może jakieś doświadczenia chętnie rozważę i proszę o odpowiedź ;-)

Gość xyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyz
a duzy czy maly? i w jakim miejscu? jesli maly to moze sylwetka biegnacego czlowieka po prostu, taki jakby stempelek?

Gość dosc chamstwa i
napis. RUN FOREST,RUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :classic_cool:

Gość w czerwcu najpiękniej
wpisz w grafice "kobieta biegnie" , ujrzysz kobietę biegnącą z wilkiem - cudne . nie zlinkuje tego , fizycznie nie da rady

Gość lovrun
Do 'xyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyz', Chciałam jak najmniejszy najchętniej na obojczyku, nadgarstku lub na stopie :) Myślałam o jakimś tekście, np po prostu "run" :D

Gość lovrun
dziękuję Wam za dotychczasowe wypowiedzi ;)

z tatuazami to jest tak ze najlepiej samemu do czegos dojśc, jesli teraz nie masz koncepcji to poczekaj, np z czasem coś Ci sie pojawi i wymyslisz, w koncu to Ty go bedziesz nosić nie my

Gość lovrun
Do 'Fieodora', owszem jednak chciałam zasięgnąć inspiracji np. cytat, wypowiedź jakiegoś sportowca o pokonywaniu własnych słabości... na razie poszukuje :)