Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samaniewiemmmmmmm

JUZ NIE WIEM CO ROBIC, POMOZCIE ;(

Polecane posty

Gość samaniewiemmmmmmm

Juz nie wiem co robic, wyszlam z bardzo toksycznego zwiazku , mam dopiero 22 ale mieszkalam z chlopakiem ktory stosowal przemoc. 3 miesiace temu zakonczylam ten zwiazek i od miesiaca jestem w innym. Bylo jak w bajce wydawal sie cudowny , ale zaczal mnie olewac. 3 razy umawial sie nie przychodzil , nawet nie napisal.. Dopiero na wieczor przepraszal. Najgorsze bylo to ze prosil abym swoje urodziny spedzila tylko z nim , oczywiscie dlatego z nikim sie nie umawialam i siedzialam sama bo on nie przyszedl , mial wytlumaczenie ze musial wujkowi pomoc ktory ma stwardnienie rozsiane , zreszta zawszee ta sama wymowka ,a po 22 pil piwo z kolega. Juz nieraz chcialamm to zakonczyc ale jak juz sie spotkamy to o wszystkim zapominam. Co ja mam robic? Co wy byscie zrobili?

Gość spokojnie nie panikuj-
kopnęłabym w tyłek po 1ym razie

zerwij i koniec jeszcze znajdziesz kogos odpowiedniego, kto sie w tobie zakocha:)

Gość a mi szkoda
na fakty sobie spójrz: jesteście razem od miesiąca, tak? i BYŁO jak w bajce, tak? to ile w tej bajce spędziłaś czasu? tydzień? skoro przez ten miesiąc zdążył już trzy razy Cię olać + czwarty: w Twoje urodziny? pewnie po prostu strasznie się boisz samotności, skoro dwa miesiące po rozstaniu związałaś się z kolejnym gościem :( jak się tak strasznie będziesz dalej bać, to każde, najgorsze gówno sobie zawiniesz w papierek i będziesz udawać, że to super-cukierek Ci się trafił :( olej dziada, sobą się zajmij, na razie daj sobie spokój ze związkami porób jakieś fajne rzeczy, naucz się czegoś nowego, na jakieś kursy czy ćwiczenia się zapisz; zajmij się ogólnie czymś fajnym, byle nie nowym facetem na razie;)

Gość no i co z tego....l
daj sobie spokój dziewczyno i zacznij w końcu się szanować!!!! 3 miesące od toksycznego związku włazisz w następny... Ludzie na głupotę nie ma lekarstwa, opanuj się. chyba jeszcze nikt porządnie Ci dupy nie przetrzepał.