Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja w dniu slbu

moja stylizacja ocencie

Polecane posty

Gość ja w dniu slbu
Gość loletta987
Serio :D? Ładny bukiet do ślubu, to tyle.

Gość majajaokon
wszytsko pieknie ladnei tylko sukienka wyglada jak beza :/ straszna jest!

Gość sssiiiiisssiii
a mi podoba sie tylko bukiet i buty, reszta tandetna fryzura i makijaz jak dla mnie porażka, suknia moze byc zalezy jeszcze jaka masz figure, bizuteria tez tandetna, do takiej obfitej sukni bardziej pasowaloby cos delikatnego ale jak tam chcesz....

Gość malutka JA 007
suknia dla mnie FUJ FUJ FUJ :O fryzura = jak wodogłowie :O buty fajne, bukiet też fajny a biżuteria jak do tej sukni to wg mnie za ciężka...

Gość jej jeejje e e eeejjejejeje
do tak strojnej sukni nie przesadzaj z dodatkami, radziłabym zrezygnować z naszyjnika. za dużo tu tego wszystkiego, mam nadziej =e ze nie założysz jeszcze diademu na głowę :-)

Gość loletta987
a już się balam, że tylko ja uważam ten cały strój za tandetny

Gość ja w dniu slbu
ej no jak tandetny. :(:( co w tym tandetnego? ja w tej sukni naprawde czuje sie dobrze, jest sliczna. Reszta dodatkow bedzie z rozem, bo taki kolor przewodni sobie obralam. Makijaz to tak na wzor tylko przeciez go sobie nie przelepie z modelki. Ale cos z rozem bym chciala. Czemu bizuteria ciezka? to sa krysztalki nie powinna byc ciezka

Gość Kokoszka89
Wieś tańczy i śpiewa jak się to mówi ;) Tylko bukiet i buty ładne. Biżuteria taka sobie, na pewno nie do tej sukni. Suknia okropna - falbany plus świecąca koronka = horror

Gość ja w dniu slbu
Damascenka sama jestes jak jedno wielkie prowo Dziewczyny to doradźcie mi jaka biżuterie kupić żeby pasowala. Tamtej jeszcze nie kupilam. Ciesze sie, ze buty sie podobaja:) sukni nie zmienie, mnie sie podoba.

Gość KokoSzalen
Do takiej sukni nie dawałabym żadnej biżuterii, może jakieś wkrętki do uszu, ale takie malutkie. Co to fryzury to postawiłabym na bardziej naturalną, a nie taką posklejaną , może jakieś lekko zakręcone , rozpuszczone włosy. Do tej sukni średnio Ci pasują te buty, mimo że są ładne to przy takiej pstrokaciźnie powinnaś wybrać gładkie buty , bez tej różowej róży. Co to make-upu to wybrałabym bardziej naturalny. Nie wiem jaką masz urodę, ale do takiej sukni musisz wybierać stonowane rzeczy oraz makijaż.

Gość KokoSzalen
Co do welonu, to ja bym wybrała jakąś ładną gładką opaskę, a nie welon, za dużo będzie się działo, jak na jedną stylizację.

Gość RZĘSIK
mnie podoba się tylko sukienka, jest PIĘKNA!

Gość KokoSzalen
Przy Twojej sukni postawiłabym na trochę delikatniejszy bukiet, żeby dodać lekkości tej sukience ;)

wszystko do dupy jedynie bukiet fajny a tak fale falbanki i ta bizuteria jak na choinke, i makijazu nie wspomne zapomnialas jeszcze dodac paznokcie pewnie 5 cm tipsy i koniecznie diamenty

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeee
biżuteria delikatne kolczyki i delikatna bransoletka bez naszyjnika, jeśli już to skromna zawieszka na łańcuszku, ale to zbędne. Im więcej, nie znaczy lepiej

Gość RZĘSIK
z tej biżuterii zrezygnowałabym, zamiast tego pasowałaby mi do tej sukni biżuteria swarowskiego, drobniutkie kolczyki i malutki kryształek swarowskiego jako wisiorek na srebrnym krótkim łańcuszku

Gość ja w dniu slbu
Na paznokciach zamierzam sobie na moich naturalnych zrobić hybrydę w jednym kolorze - fuksji :) Taki sam kolorek u stópek i rączek Suknia totalnie inaczej prezentuje się na żywo wcale te ozdoby na gorsecie nie są takie widoczne.

Gość Kokoszka89
Do takiej sukni absolutnie nie pasują paznokcie w kolorze fuksji ! Postaw na nude, albo na całe białe , a na pewno nie na kolorowe. Będziesz wyglądać jak choinka

Gość Narzeczona89
Jak na mój gust to za dużo tego wszystkiego :/ Ale ja jestem minimalistką i wolę skromniejsze stroje więc może to dlatego :)

Gość ds5f4
Suknia mi się nie podoba, nie podobają mi się takie rozłożyste bezy. Kwestia gustu. Fryzura tragiczna, tandetna, typowa na wiejskie weselicho, zmień koniecznie na coś z klasą. Makijaż też prezentuje się kiczowato ale myślę, że makijażystka umaluje cię lepiej. Reszta ok :)

Gość nie jestem styllistką
o matko z córką.... i tyle w temacie :(

Gość yło
zapodaje mi to na typowa barbie... Matko jak mozna laczyc diadem z welonem czy wy dziewczyny nie widzicie ze to zdecydowanie za duzo. A zreszta wloz sobie moze jeszcze kwiatka:D

Gość lu_ka
planuje taki sam bukiet:) ej ale odpuść ten diadem!!! jak nie wierzysz tutaj nam zebranym to weź idź do porządnego salonu z tą suknią przymierz i one powiedzą Ci to sano i doradzą... uwierz mi ja też podobnie namieszałam jak Ty i dopiero konkretna babka w salonie co siedzi już ładnych parę lat ma wiedzę i doświadczenie mi doradziała :)

Gość jeju:)
najbardziej mi sie podoba makija. jest cudny. ale reszta tez niczego sobie:)

Gość A wg mnie to wszystko jest lad
Ładne i urocze a ty droga autorko olej te wpisy bo to. Tylko zazdrocha. To twój dzień i masz być glamour jak nigdy wiecej.