Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja w dniu slbu

moja stylizacja ocencie

Polecane posty

Gość stylizacje pelne kiczu
Jeśli macie chwilę czasu to obejrzycie najbardziej kiczowatą stylizację na jaką trafiłam. Przeglądałam youtube w poszukiwaniu inspiracji o trafiłam na to oto cudo: http://www.youtube.com/watch?v=L7Phsbad3yM ręcę i cycki mi opadły. Autorka będzie prezentowała się podobnie

Gość witam.....:):)
ja mialam fryzure robiona z tego zdjecia, wyszla mi zdecydowanie mniejsza ale slicznie wygladala:) suknia tez mi sie podoba, ja lubie duze suknie slubne, ja tez mialam falbany tylko delikatniejsze, mialam suknie w ksztalcie litery A ale ta suknia tez mi sie bardzo podoba. Buty zalozyla bym delikatne, gladkie ale skoro te Ci sie podobaja to ubierz je bo to Twoj dzien i masz sie czuc wspaniale a buty sa ladne. Tylko makijaz mi sie nie podoba, bukiet i pomysl na paznokcie. Napewno przy tym wszytskim te rzeczy powinny byc skromniejsze zeby bylo widac CIEBIE !!! bo te wszytskie rzeczy naraz Cie zaslonia. A i welon z diademem moim zdaniem wyglada ok, ja tak mialam tylko ze welon nie byl przypiety przy diademie tylko stylu pod tym "kokiem" pozniej go odczepilam, rzucilam i zdobil mnie tylko diadem

Gość 14872223
makijaz i fryzura nieladne,makijaz wrecz tandetny. moja corka ma 22 lata,ona sie tym interesuje,to jej pasja. i na codzien maluje sie ladniej niz ty do slubu. ten makijaz to porazka

Gość lalalaalaj
będziesz wyglądała kiczowato, niestety. Buty ładne, ale nie do tej kiecy w ogóle jakoś do ślubu nie bardzo. Do tej sukni jak się upierasz to delikatna (!) bransoletka i koniec. Bukiet ujdzie, fryzura koszmarna.

Gość czy ja wiem....:/
kazdy krytykuje te fryzure a ona mnie sie podoba. Jest duzo lepsza niz wszytskie koki ktore robia sobie kobiety do slubu + kwiatek. Kazda ma taka sama fryzure a ta jest chociaz inna niz reszta

Gość 14872223
w jakim miejscu ona jest inna?mnie fascynuje cos innego!!!dlaczego wy dziewczyny sie postarzacie,idziecie do slubu jak stare baby.ciezkie,nienaturalne fryzury i przemalowanie,zamiast subtelnego makijazu. jak clowny

Gość ojejejejejej!!!!!!!!!!!!!!!
ale przepych!!!!!!!!!!!!!!!! :/

Gość Kokoszka89
Tu nie chodzi o to, żeby sobie kok robiła, ale o to , że można mieć rozpuszczone i pokręcone włosy ale w delikatniejszy sposób, bez tony lakieru, który powoduje , że wiszą posklejane strączki zamiast ładnych włosów.

Gość ja w dniu slbu
Ta twoja corka ladniej, a skad wiesz jak ja bede umalowana? to jest tylko pomysl na kolory, a nie wykonanie na mojej twarzy. Na fryzurce bylam probnej i mi pasuje taka. Chce rozowe dodatki bo na tym polega kolor przewodni i wiele dziewczyn ywkorzystuje go w bukiecie, butach i paznokciach. Ale jak ktos jest tradycjonalista to nigdy tego nie zrozumie. Ja np. nie lubie skormnych sukien lubie rozlozyste, widoczne, i z puchatym dolem dlatego taka mam, zaluje ze tu napisalam:( ale i tak wiem, ze bede wygladac pieknie wy tak sie stroicie, ze niby takie skromne i niby idealnie dopasowane, a tak naprawde to to wyglada nijako, mdlo. I potem oglada sie w necie takie szare myszki mlode. Ja jestem szalona, i lubie stylizacje z pazurem. Taka jestem. I kij wam w oko.

Gość lalalaalaj
To na cholere piszesz na forum? Po to jest żeby się wypowiadać. To co przedstawiłaś to kicz i tandeta. Kolor przewodni jak najbardziej, ale nie w takiej formie. Niestety masz taki gust, że i tak pójdziesz w tym czymś do ślubu.

Gość Kokoszka89
Nie bądź śmieszna, można być szaloną osobą, a wyglądać z klasą, a można byc po prostu totalnym bezguściem. Oczywiście , że kolor na paznokciach może być zgodny z kolorem przewodnim, ale wtedy wybierasz inną suknię. Będziesz wyglądać po prostu śmiesznie, na dole falbany, na górze świecąca koronka, oczy w fiolecie, buty z różowym kwiatkiem. Osobiście też miała buty w kolorze, z tym że w pudrowym różu, ale sukienkę miałam prostą z koronki, a nadrabiałam długim welonem do ziemi. Jak można się ubrać na choinkę ?

Gość Khadi
jak dla mnie wszystko ok tylko fryzura mi sie nie podoba, wyglada na taka bardzo ciezka z tona lakieru. jestes blondynka??

Gość Khadi
rozowy pasuje do blondynek,

'Moje wielkie wiejskie wesele' :D Buty nawet ładne, sukienka pewnie też uszłaby, gdybyś postawiła na minimalizm we fryzurze itd. Makijaż przeraźliwie tandetny :D

Gość ja w dniu slbu
Ok!! Zmiana!!! makijaż: http://www.mojmakeup.pl/site_media/cache/71/a1/71a1657942d194305c612809ff3ed95d.jpg fryzura: http://slubowisko.pl/files/userslibraryphoto/thumbs480x/img96390.fryzury-dlugie.1245743.jpg Tak jestem blondynką i mam bardzo długie włosy. Nie chcę ich spinać, bo są ładne, długie i zdrowe i musi być fryzura je eksponująca. Butow nie zmienie, bo je juz kupilam i byly bardzo drogie. Ewentualnie paznokcie zrobie mleczne z akcentem rozowym

Gość jako gosć weselny
suknia- ok buty- ok bukiet- ok fryzura- hmmm taka sobie makijaż -tragedia:( biżuteria- okropna !!! Za dużo tego wszystkiego

Gość buty bardzo ładne
powiedz proszę jak wysokie one są? dostępne jeszcze w sklepie?

Gość lalalaalaj
tak jak już zostało napisane: za dużo wszystkiego W tym różu i falbanach to serio kicz Zrezygnuj z biżuterii, w makijażu zrezygnowałabym z tego różowego

Gość 65656565
napisalas tu na forum wiec musisz sie liczyc z negatywnymi opiniami. Moim zdaniem jest tego wszystkiego za duzo, zbyt bogato i strojnie, bedziesz wygladac jak choinka. Rozumiem, ze panny mlode chca wygladac jak ksiezniczki ale tutaj naprawde troche przesadzilas, nie bedzie wygladac to dobrze. Suknia jest bardzo strojna i dosc bogata, ja bym dala do niej przede wszystkim delikatna bizuterie, delikatne upiecie wlosow ale nie loki. Nie rozumiem, czemu akurat upierasz sie na loki, skoro masz dlugie wlosy to masz duzo mozliwosci. Fryzura do takiej sukni jest zbyt bogata, powinna byc skromniejsza. Poszukaj zdjec z upieciami wlosow ale nie z lokow, takie fryzury istnieja, naprawde. W twojej stylizacji wszystko zwraca na siebie uwage, wszystko jest strojne i bogate, lekko przesadzone, to blad. Najwazniejsza jest przede wszystkim suknia, a twoja jest naprawde dosc bogata, zniszczysz ja takimi dodatkami.

Gość lalalaalaj
i tylko nie diadem!

Gość diewoć
no ta stylizacja jest mocno..no przedobrzylas chyba. ogolnie kazda z tych czesci garderoby itd na ten dzien ma cos w sobie i jest ok.ale tom wszystko razem...troche tak...dodowato:P)

Gość jolkasrolkatralalala
zgadzam sie z reszta. sama nie mialam na swoim slubie delikatnego makijazu, ale te 2 co pokazalas to przesada. moze pozniej wkleje tu swoje oczy,jak chcesz zobaczyc,czy na maila ci wysle. jak masz piekne dlugie wlosy i nie chcesz ich spinac,to moze warkocz z boku? na samym czubku glowy, te fryzury co pokazalas sa straszne!!!! wyglada jakby tam za duzo sie dzialo. suknia tez nie moj gust, ale jak ci sie podoba,to ok. kolczyki wkretki, nic na szyje, leciutka bransoletka i tyle. zadnego diademu! litosci.... co sie teraz dzieje? najlepiej napierdzielic wszystkiego na siebie ,a to jedyny dzien w zyciu!!!!!! dziewczyno, ogarnij sie i przyjmij troche krytyki. nie zaszkodzi ci na pewno...

Gość jolkasrolkatralalala
doda przy tych kreacjach i dodatkach juz nawet nie stala!!!! nie obrazajmy jej:) mam nadzieje,ze autorka zmieni co niego:) tak doda wygladala na poczatku swojej kariery. fuj

Gość KokoSzalen
Jak będziesz oglądać zdjęcia za kilka lat, a jakiś cudem nabierzesz stylu i klasy w ubieraniu się, to będziesz płakać nad sobą.

Gość na ostatnim weselu
Fryzura bardzo nienaturalna, bardzo mi się nie podoba... Makijaż zbyt kolorowy. Sukienka ładna. Biżuteria nie pasuje do sukienki, wybierz coś delikatnego. Na Twoim miejscu do tej sukienki założyłabym zwykły łańcuszek z delikatną zawieszką. Bukiecik mi się podoba a buty jeszcze bardziej, są świetne.

Gość lalalaalaj
a moim zdaniem do takiej kiecy to tak jak juz było pisane kolczyki wkrętki i delikatna bransoletka żadnych łańcuszków

Gość okowenecji
suknia na wypasie

Gość superos333
niezle to sobie wykombinowalas

Gość Kobietko Droga
Bardzo uważnie przyjrzyj się zdjęciu modelki prezentującej Twoją wybraną suknię. Spójrz na jej fryzurę z długich rozpuszczonych włosów, długie kolczyki, delikatny a nie bazarowy manicure. Wydaje mi się, że nic lepszego niż to nie wymyślisz. Makijaż oczywiście musisz wybrać inny, bo modelka jest brunetką, a Ty blondynką. Pomimo kąśliwego tonu wielu wypowiedzi - autorki mają wiele racji, jeśli faktycznie założysz wszystko to co pisałaś na siebie, będziesz wyglądać jak cygańska kobyła, a nie panna młoda.

Gość fertykolka
kicz i tandeta . Za dużo tych pierdol.