Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trololololelele

JAK CZĘSTO SIĘ KĄPIECIE ???

Polecane posty

Gość gość
Jezus Maria :/ biorę prysznic 2 razy dziennie, a niektórzy piszą że raz w tygodniu?! jesteście brudasami i oblechami :/ FUJ!!

Gość maaalllaaa
Nie wyobrazam sobie nie wziac prysznica po calym dniu :O To obrzydliwe co niektorzy pisza.. a najbardziej rozwalilo mnie to z chusteczkami :D hahaha, niby mydło to chemia, ale przecierac sie chusteczkami rowniez z chemia to im pasuje :D

Gość LilyEvans7897
Po prostu sa za leniwi,albo lubia swoj smrod :D

Gość gość
Dlatego tak od was jebie :D

Gość jan z tych janów
Ja to się myję jak już świnie w oborze nie mogą przy mnie wytrzymać

Gość Gieniek w gomaczkach
Raz na tydzień!

Gość gość
Kuuurde, ja myję się codziennie rano, napuszczam sobie wody do wanny i 10-15 minutek. No chyba, że tego dnia nie idę do pracy i nie planuję naprawdę nigdzie wychodzić to daruję sobie kąpiel, ale szybkie obmycie c**ki i dupki koniecznie, kurde ludzie!! przecież sikacie i sracie, jak można nie myć przynajmniej tych części ciała minimum raz dziennie??

Gość gość
genialny wątek

Gość gość
2x dziennie prysznic,a teraz dla brudasow;nie zuzyjesz duzo wody jezeli sie namydlisz i splukasz,mozna mozna wystarczy chciec,ale jak ktos jest len fuuuj jak mozna twierdzic ja sie nie poce,to trzeba sie spocic wedl. niekt.zeby sie myc wstydzcie sie brudasy

Gość gośćgfdg
zależy. jaka pora roku, czy np. ćwiczyłam, czy cały dzień siedziałam w domu! ale z reguły 1 czy 2 razy dziennie. Zimą bardzo często się tylko podmywam bo się tak nie pocę, albo wręcz odwrotnie biorę kąpiel w wannie aby się wygrzać. Latem szybki prysznic. Prysznic zajmuje mi 3 minuty kąpiel w wannie z 15-30 min. Mój facet codziennie kąpie się w wannie 30 minut i to rano i wieczorem. Dziennie traci na to godzinę. jak jest lato to też tak się kąpie w gorącej wodzie!!!