Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anaaaaaa

Londyn

Polecane posty

Gość dfjdfsklgjdfkg
Z wielka wzajemnoscia kolego ;)

Gość recar___________
anaaa napisz jaka muzyke lubisz,co cie intersuej to cos sie wmysli.a takie pitolenie jeden przez drugiego dziwczynie raczej w niczym nie pomoze.

do recar: raczej nie mam jakichś wygorowanych wymagań :P zwykla muzyka do potanczenia, z radia itd. na pewno żaden metal i jego pochodne :D

Gość Jhgdsegyjjj
Na aparat to ty nielicz bo to prosta jakich mało, już na tym forum swoją prawdziwą naturę pokazal i do tych bezmozgowych byczkow właśnie się zalicza.

Gość bicomiko
aparat i frezer pewnie wynajmuja razem lozko na zmiany od jakiegos polaczka na ealingu ;) ten caly fabric tak jak i ministry of sound to przereklamowane kluby, wcale tam tak super nie jest, duzo choloty, duzo dragow jak ktos pisal,

Gość Aparat007
A Ty dalej na misji uzdrawiania wszystkich wokol. Jestes nudna, nie masz nic ciekawego do dodania tylko wszystkich krytykujesz "stworzona do wyzszych celow". :D

Gość jajututy
na shepherds bush jest walkabout- fajna muzyka tam leci - r&B

Gość gość
ja jestem zachwycona aquarium na old street http://www.clubaquarium.co.uk/ Bylam tam jakis czas temu i swietnie sie bawilam. Fajna muzyka, dobre drinki (choc moze troche drogie) i spoko ludzie. Ogolnie panuje tam fajny klimat, nie ma patologii, mozna isc smialo i sie pobawic

Gość gość
a jaka muzyka w tym club aquarium ?? mam nadzieje ze nie puszczaja zbyt wiele techno