Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puci-puci

dziecko nie chce samo spac

Polecane posty

Gość puci-puci

ibardzo prosze o pomoc,. Sama sie w to wpakowalam i teraz nie moge tego odkrecic, a mianowicie chodzi o to, ze od kiedy urodzil sie moj syn czyli 6 miesiecy temu spal ze mna w lozku i teraz probuje go nauczyc go spac w lozeczku ale za kazdym razem jak go odkladam do lozeczka on strasznie placze i nie da sie go uspokoic a jak ewentualnie zasnie zmeczony placzem to tylko na 5 lub 10 minut i znowu zaczyna dopuki go nie wezme na rece i nie zasnie ze przy mnie. Juz nie wiemco robic. Wiem to moja wina wiec prosze bez zlosliwych komentarzy. Dziekuje

Gość heloiza999
zostawiać za dnia w łóżeczku, żeby się oswoiło do samotności w łóżku. nakłaść mu tam zabawek, wyprzytulać wieczorkiem i potem na siłę zostawić. poryczy kilka dni i będzie horro- potem sie przyzwyczai, musi. nie uda się, jesli nie będziesz konsekwentna. musisz być nieustępliwa. w rodzinie to kobieta i facet spia razem, a nie inna konfiguracja. niestety muszę to powiedzieć. role w rodzinie się przestawiają czasem w związku z dzieckiem i to jest złe, mąż to mąż, dziecko to dziecko, jak chcessz miec normalną rodzine, to lepiej to rozróżniaj i doceniaj każed z osobna. powodzenia

Gość tymooszka
A.moze.rady od kogos,kto ma dzieci :p jaki heloiza ma poglad na sprawe,to kazdy tu wie :p PolrocNiak to malenstwo,daj mu czas. po co go meczyc. masz lozeczko w waszej sypualni czy w jego pokoju?

Gość misiaczka1985
mój Młody ma 10 mc-y i do tej pory spał ze mną od 4 dni uczę go spać w łóżeczku i bardzo kiepsko mi idzie. budzie sie w nocy i budzi cały dom. dodam ze karmie jeszcze piersią

Gość szafagra1986
ja swoją córeczkę nauczyłam bujania, i dzięki kafeterii udało mi się z tym skończyć, choć byłam przekonana że TO nie zadziała na moje dziecko - było łatwiej niż myślałam .... 3-4 dni - i od tamtej pory dziecko samo pięknie zasypia we własnym łóżeczku także polecam!!!! http://vanilka.republika.pl/usnij.htm

Gość heloiza999
jesteście beznadziejne...