Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sobie z tym poradzic?

Gdy na ulicy widze ladne dziewczyny w tym momencie CZUJE SIE GORSZA :( :(

Polecane posty

Gdy ide ulica lu w autousie widze ladne dziewczyny w tym momencie strasznie sie zaczynam czuc ,czuje sie ta gorsza,bardzo brzydka :( przykro mi ,jakbym mogla tob ym sie schowala.:( wiadomo faceci wola ladne dziewczyny niz brzydkie i jak widze ladna moja samoocena bardo spada..odechciwa mi sie zyc ,bo ktos ma lepszy wyglad od mojego :( wpadam bardzo w kompleksy :( jak soie z tym poradzic? pomozcie bo bardzo przeszkadza mi to w zyciu..:(

Gość mileladydiana
To tak jak ja

wpadam w kompleksy :( i pozniej zle sie czuje ,jak soie z tym poradzic,prosze pomozcie:(

Gość waleczna luizaa
a masz faceta? ile masz lat? bo z wraz z wiekiem i z posiadaniem faceta zaczniesz miec to w dupie i przestaniesz zwracac na to uwage

Gość mój tok rozumowania
jeśli wmówisz sobie, że jesteś najbrzydsza to przestaniesz liczyć na adoracje mężczyzn, tym samym ładne dziewczyny staną się dla ciebie obojętne i po problemie.

Gość waleczna luizaa
.

mam 25 lat ,nie nie mam faceta

Gość nie wiem samaa
nie wiem nie mam pomyslu co mogabym ci doradzic..:(

Gość waleczna luizaa
no to masz odpowiedz dopoki nie masz faceta czujesz potrzebe bycia najatrakcyjniesza samica zeby jakiegos samca przyciagnac mialam podobnie

Gość nie wiem samaa
nie wiem sama juz niby czasami faceic podrywaja mnie ,ale tez sie zdarzylo ze facet powiedzial mi ,ze jestem brzydka:( bo nie chcilam sie z nim spotkac odmowilam mu a on na to" eee nie chce sie z toba spotkac juz za brzydka jestes"........:( skoro tak mi powiedzial to chyba brzydka faktycznie jestem..

Gość nie wiem samaa
prosze pomozcie doradzcie mi cos zebym nie czula sie gorsza jak widze ladne dziewczyny :( bo to mnie niszczy odechciewa mi sie zyc :(

tak żeby na 100% ocenić to musisz dać fotę ale " niby czasami faceic podrywaja mnie" w zw. z "nie chcilam sie z nim spotkac odmowilam mu" świadczy raczej o nieskrajnej brzydocie. Może nawet o jakiejś urodzie.

Gość one SZYBKO Zbrzydna
KAZDY Z WAS ZBRZYDNIE ZESTRAZEJE sie to jest naturalne zycie.

Gość jak sobie z tym poradzic
ale co z tego ze mnie podrywal chcial sie umowic ,tylko pewnie na sex ...a pozniej jak nie chcialam z nim nic ,to mi powiedzial zasmial sie pewnie mowic mi w twarz" eee ja juz nie chce sie z toba spotkac za brzydka jestes"... to o czym to swiadczy..?

ale skoro tak mi powiedzial to moze tak myslal...i wlasnie wtedy mi to powiedzial.

podobno faceci uprawiaja sex nawet z kobietami ktore im sie nie podobaja.......

Gość kapsel123
Nie jęcz. co ja mam powiedzieć mam 20 lat i nikt mnie nigdy nie skomplementował ani nie podrywał ! Nie licząc roboli i z 60 letniego sąsiada, jedyny facet, który twierdzi, że jestem piękna :O Jedynie usłyszałam parę komplementów za fryzurę na studniówce i chłopak mojej siostry parę lat starszy powiedział, że jestem ładną dziewczyną, bo chciał mnie pocieszyć i przypominałam mu siostrę. To jest dopiero porażka, mnie nawet na seks żaden nie zechce :o

Gość kapsel123
No ok, ale oni każdą dziewczynę zaczepiają nieważne jak brzydką.

Gość Nimvuk
Ja też tak mam, jestem chodzącym kompleksem. Nie mam co liczyć na faceta, mam 24lata i zawsze byłam sama

Gość Dlaczego Uroda trwa tak Krotko
robole to w wiekszosci prostaki.. takie oni teksty maja.. ONI STRASZNIE KRYTYKUJA inne kobiety a sami sa brzydcy..niech najpierw na siebie spojrza...jak sie zachwycaja kobietmi ,ciekawe czy tamte sadza ,ze oni sa ladni..

Gość PRAWDA ZYCIA
nie oszukujmy sie PRAWDZIWY FACET nigdy nie wzywie koiete, nie powie" ze jestes brzydka itp..".. jakis malolat-prostak-zakompleksiony takie teksty uzywa niestety..ale facet na poziomie nie :)

Gość jak sobie z tym poradzic??
wiec ktos doradzi ?:(

Gość wrerwerwe
musisz byc pusta, za bardzo zwracasz uwage na wygląd. ja w ogole nie zauwazałam ludzi na ulicy

Gość andżela bb
Musisz być taka jak one,zadbaj o siebie,bądz seksi