Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość molestowanasiostra

Mnie molestował brat, teraz drugi brat molestuje siostre

Polecane posty

Gość molestowanasiostra

mój 15-letni brat niby żartem (ściąga ubranie siostrze, zagląda do łazienki gdy sie kąpie, zagląda do toalety , patrzy na nia gdy się przebiera ) ona ma 6lat .... ;/;/;/ Jestem dorosła czy powinnam zwrócić się do specjalisty? Siostra nic mi nie mówiła, nie skarżyła się

Gość jeep urban liberty
Zdecydowanie powinnas i to jak najszybciej!

Gość chlo..
I to jak najszybciej. Jestes dorosla i sie o takie rzeczy pytasz? Jesli to nie prowokacja, to dzialaj zanim bedzie za pozno.

Gość Dla pierwszego kupowalam
Powinnas zwrocic sie do brata, strzelic go w pysk i stanowczo powiedziec ze ma nie wlazic siostrze do lazienki, jak bedzie dalej wlazil to za kazdym razem lomot, tak sie zalatwia sprawy z glupim mlodszym bratem:O dziwie sie ze do tej pory patrzylas na to cicho:O

Gość molestowanasiostra
Ale zauważyłam to dopiero teraz, wcześniej nie było mnie z nimi (mieszkamy osobno). Strzelic w pysk 15-latka? jestem w ciązy i nie mam zamiaru ryzykować tym że może mi zrobić krzywde a co gorsza dziecku. Ale tak jak mówiłam dziewczynka nie skarżyła się na brata i nie mówiła nic by działa jej się krzywda... a jak wywołam alarm a będzie to nie prawdą ;/

Gość Mama z hpv
no to dostanie dla zasady za podgladanie, wchodzenie do lazienki itd. on nie ma 5 lat ze nie wie co robi tylko 15 :/