Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy trzeba mieć wielki zadek

Czy trzeba mieć koniecznie dupę jak szafa trzydzwiowa???????????????????????????

Polecane posty

Hej, mam do was pytanie, które przyszło mi do głowy po wejściu wczoraj na jeden z tematów. Dziewczyna, a właściwie kobieta wstawiła tam swoją fotkę nóg i pupy, prosząc o ocenę, dodała też że ma 30 czy 33 lata, nie pamiętam dokładnie, ale była 30 latka:) posypały się komentarze, że pupa ta jest za mała, lub jej brak czy zanik, ogólne jakieś oburzenie i wzburzenie było w komentarzach:o i zastanawiam się, czy kobieta musi mieć dupę wielką i mega szeroką żeby wszystko było wg innych ok?:o Jak tu ktoś wstawi fotkę i ma ciut bardziej zaokrąglone ciało to zaraz, że pasztet i wieloryb, jak kobieta pokazała nogi i tyłek malutki to obraza, że za mały:/nawet trafił się komentarz, że ma krzywe nogi co prawdą nie było - czy tu każdy kazdemu musi dopier*dolić? lżej jest przez to ludziom tu siedzącym? czują się bardziej dowartościowani?:o

sram na was przygłupy kafeteryjne

Gość ___zła jaestm
wielką nie, ale tamten tyłek był okropny i meski to nie chodzi o wielkośc tylko o ksztalt względem nóg i reszty

weź spadaj podszywie bo zal:/ no, ale nieraz jak jest tu trochę większa pupa to są wpisy, żę łądna jest malutka i krąglutka, jak się trafi mała to też źle:( nie wiem no mnie to dołuje, że ludzie są tacy wredni:(

sama mam tyłek jak wrota do stodoły i nie uważam tego za minus