Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorotka1990xyz

Mam kompleks,że jestem za wysoka... :(

Polecane posty

Gość Dorotka1990xyz

Mam 1.74 cm wzrostu a moje koleżanki mają 1.60-1.68 więc czuję się przy nich za wysoka :(.Chciałabym chodzić w obcasach ale wtedy już bym była mega wieżą :((.Chciałabym być niższa...

Gość dunbergia
nie każda musi chodzić w obcasach. na płaskim wygodniej :)

Gość Dorotka1990xyz
Bo jesteś niziołkiem i dlatego-ja też bym ciebie nie chciała :).Wszędzie faceci kurduple...Facet to minimum 1.80...

Gość Dorotka1990xyz
Niewysoki obcas jest niewygodny i brzydki...Taki 10-12 cm z platformą buty są baardzo wygodne i ładne...

Gość fdhgk
e tam :) Ja za to jestem niska ale znalazł się amator kurdupli (który sam kurduplem nie jest). Jest na pewno mnóstwo facetów, którzy uważają Twój wzrost za idealny (nawet w szpilkach). Jeszcze tylko Ty musisz zaakceptować swój wzrost i wcale problemu nie bedzie. Moja koleżanka ma 180cm i czasem chodzi na obcasach, więc nie widzę powodu dla którego Ty byś nie mogła :D

Gość wyrosniesz z tego
mam 10 cm wiecej i nie mam kompleksow :D

Gość wysoka&staudentka...
ja mam 180 :D kiedyś się przejmowałam, teraz mam w dupie

Gość vn mn
Ja mam 155cm :D karlica ze mnie ale nigdy nie miałam z tym problemu, chociaż półki w sklepach są poza moim zasięgiem i czasem się śmiejemy ze mnie ze znajomymi 174cm to jeszcze nie tak dużo :D

Gość wyrosniesz z tego
do pracy nie, bo mi niewwygodnie, wole takie 3-4 cm, ale na imprezy czasem tak. Zupelnie plaskie buty sa niewygodne, wyjatkiem sa japonki na plaze :)

Gość onaaaaadfdf
Witaj autorko. Juz sie przyjeło tak, ze facet musi miec 180 , niżsi są po prostu kurduplami i raczej słabo u nich z powodzeniem, Ale co do kobiet nie ma wyznacznika wsrod opinii publicznej. Sama mam 163 wiec pisze to raczej obiektywnie ponieważ moj wzrost jest raczej sredni, mi odpowiada. Ale mam koleżanki , ktore maja 155 jak i 175 trudno stwierdzic , ktore maja wieksze powodzenie. Zarowno ta 155 jak i 175 może się spodobac , wzrost tu raczej nie decyduje. Chyba, ze mamy do czynienia z takim facetem 165 no to on nie ma wyboru, MUSI spodobać mu się ta niższa. Autorko głowa do góry. Szpilki z powodzeniem mozesz ubierać. :) 1.74 to wcale nie tak dużo. jakies 10 cm wiecej ode mnie a ja uwazam siebie za bardzo malutką osobę, nie przesadzajmy ze 10 cm z filigranowej kobiety robi zyrafe.

Gość wyrosniesz z tego
dzisiejsza mlodziez jest wysoka, na pewno srednia jest wyzsza niz w moim pokoleniu. Nie wiem dlaczego rozpaczasz nad tymi 174 cm? ;)

Gość Dorotka1990xyz
Mam faceta 1.80 cm i nie chciałabym być wyższa od niego w szpilkach a pozatym i tak czuję się za wysoka nawet bez butów na obcasie-np.jak idę z koleżanką 1.65 :/

Gość Dorotka1990xyz
A podobają mi się takie 12-13 cm szpilki z platformą bo są mega wygodne...Ale w takich butach myślę,że patrzyłabym na wszystkich ludzi z góry :/

Mam 171 cm i to mnie nie powstrzymuje od noszenia butów na obcasach. Jeżeli ktoś Ci coś powie, to ma kompleks niższości. Dosłownie ;)

A mnie wkurwia, gdy dziewczyny które mają 150-160 same siebie nazywają karłami. Karłowatość to jest choroba. A 155, to jest normalny wzrost. Niski=/= karzeł. Jak niską samoocene trzeba mieć, żeby samą siebie obrażać?

ja mam 1,75cm i również mam kompleks. Choć jestem bardzo szczupła to i tak czuję się OGROMNA. Mój facet ma 180cm i mówi że podoba mu się mój wzrost ,ale ja mam schizę że pewnie bardziej podobają mu się te niskie na obcasach, bo wyglądają seksownie, a ja w balerinach raczej nie:(

Gość Dorotka1990xyz
Tak samo to odczuwam jak Ty!! :( też bym chciała sexi szpile ale nie chcę być wielką kobyłą przy moim facecie,chociaż jestem zgrabna,szczupła,z dużym ładnym biustem ale zżerają mnie kompleksy,że jestem za wysoka :((

Gość facet_facet
A mnie nie przeszkadzałaby dziewczyna wyższa ode mnie, choć mam zaledwie 1,79 cm.

Ja mam mały biust bo tylko A, więc to tym bardziej sprawia że nie czuję się seksownie:/ urodę mam dziewczęcą, kobiecą, ale te 175cm i mały biust mnie dobijają:(

Gość jejwysokosc
witam =) dziewczyny.. ja mam 185 cm.. wszystko trzeba umiejetnie wyeksponowac. naprzyklad nogi =) faceci za mna szaleja. to oni sa niscy =) ze mna wszystko w porzadku=)