Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xanati25

Czy 6 latek może zjesc na obiad zupkę chińską?

Polecane posty

Gość Xanati25

????

Gość Witek.Z 00
moze zjesc nawet grochowa tez moze zjesc

Gość awwrtyd
brawo za zdrową żywność!! co jak co ale tego czegoś bym dziecku nie dała.

Gość Mang hu jung
Ugotuj mu pimpinga na mieko

Gość 40...wspolczuje
Ja mojej corce nie daje bo te zupki podobno sa rakotworcze i tydzien w zoladku sie rozklada makaron a moja siostra bardzo czesto 6 letniej corce daje

Gość adibi
boshe, jak raz zje to nic mu nie bedzie....to nie roczniak. ale karmienie tak codziennie to nawet doroslemu by zaszkodzilo. i tyle

Gość sama pomyśl
ile w tej zupce jest syfu, sztucznych konserwantów i nie wiadomo czego jeszcze, a ten makaron smażony w starym śmierdzącym oleju dopełnia reszty. Jak mu dasz czasem, no to trudno, a nie szkoda dziecka żołądka? Moja córka daje swojemu dziecku bo jej się nie chce ugotować, nie podoba mi się, ale co zrobię.

Gość to juz lepiej zrob szybką
zupe z mrozonki , po co ma soebie zamulac zoładek

Gość lubię papieroski
Jeśli Kafeteria, to cały twój świat, rzutująca na wszelakie aspekty twojego życia... to zupka chińska jest dobrym rozwiązaniem :D

Gość marki boska
Powariowaliście wszyscy, jak można dziecku dać.takie świństwo. Sama tego nie jem, a dzieciom moim w najbardziej ekstremalnych warunkach bym tego nie dała. Trochę świadomości. Gratuluję głupoty.

Jak raz zje to się nic nie stanie. Nie popadajmy w paranoję. Dzieciaki zjadają obecnie tony chipsów i batoników i skoro to ich nie wykończy, to i jednego chińczyka przeżyją.

Gość 40...wspolczuje
Jak juz jestesmy przy temacie gotowania to dajcie pomysl na obiad chce użyć ryzu, piersi z kurczaka i warzyw na patelnie, robilam to kilka razy ale zawsze czegos mi brakuje w smaku...

Gość Eeerrr
No tak, nie mozna dziecku dac raz zupki chinskiej, ale codzienne karmienie parowkami, paluszkami "rybnymi" i slodyczami i ogolne wpychanie jedzenia, zeby dziecko "nie chodzilo glodne" jest ok haha Dajcie spokoj "matki"...

Gość moi.rodzice
moj syn ma 7 lat i czasami podjadal z talerza taty ta zupke nie bylam zachwycona, moj maz je ja od lat, przewaznie przed kolacja, ja patrzec na nia nie moge, chociaz raz na ruski rok zjem, nie sadzilam ze mozna uzaleznic sie od tych zupek (patrz przklad mojego meza...) ogolnie sadze ze nic wielkiego sie nie stanie (bo dzieci i gorsze rzeczy jedza np zelki/czego tam nie ma...) ale nie zastapilam calego dania taka zupka...

Tak tak... Mój kuzyn wychowywał sie tylko na takim śmieciowym żarciu, bo ciotce sie nie chciało gotować. Już w wieku 20 lat miał rozwalony żołądek. ;)

Gość 13.20
A kogo sie pytasz? Przeciez tu same gowniary, ktore nie maja dzieci. Nic sie nie stanie jak zje raz na jakis czas, biorac pod uwage gowno, ktore je na codzien. Kurczaki faszerowane hormonami i pange. Wez sie nie kieruj ym forum dla debilek!!!

Gość jikmny
heh ty wyzej - debilko :D

Gość adascasc
do tego ryzu, kurczoka i warzyw dodaj przyprawe do kurczaka, czosnek w porszku - wyjdzie pysznie! mozesz troche oregano albo bazylie albo ziola prowansalskie

Gość cxvvxvxx
no tak "jak raz zje" tyle tylko ze te zupki strasznie wciagaja i potem wytlumacz dziecku ze to jest bee