Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akinomp

Kobiety w rozmiarze 40-42

Polecane posty

Gość akinomp

czy my naprawde powinnyśmy się odchudzać? czy my naprawde jesteśmy grube?

Gość norroo
jeżeli masz 180 wzrostu to nie musisz :D

Gość akinomp
wiecie pytam bo w sklepie chciałam jeansy i pani do mnie że mają tylko standardowe rozmiary do L,a większych nie robią ;-(

Gość akinomp
dodam że mam 175 cm i chyba złapałam kompleks,albo sklep dziwny

Gość kaputkataa
ja mam rozmiar 40 przy wzroscie 155 waze 62 kg juz zabralam sie za odchudzani,e to kwesta tego czy sie dobrze czujesz w swoim ciele!!! ja ostatnio przytylam 10kg z roznych powodow takze hormonow i zamierzam do konca roku te kg stracic :-) bede sie czula bardziej zdrowa i atrakcyjna : -)

Gość ble fu fe
sklep do dupy, pewnie jakiś lewis czy inny wrangler. ja kupuje tylko w zarze, bo ładnie lezą i są w naszym, normalnym rozmiarze

Gość vyffhgffhhf
Robią większe jak nie. Moja mama ma rozmiar 42 i dżinsy bez problemu kupuje. To ja mam większy problem, bo nie szyje się spodni dla kobiet z talią.

Gość akinomp
no to był levis akurat i szczerze to ja się bardzo dobrze czuje w moim rozmiarze i dodam,że waże 81 kg,mam troszke bioderek,sporo tyłka. tylko ta szczpa;-) sprzedawczyni z taką ironią to mówiła,że aż wyszłam z całej galerii

Gość akinomp
niewiem czemu ale waga robi wrażenie,ale naprawde wyglądam ok,i tylko sie zastanawiam skąd oni te rozmiary mają,bo jak już w moim to biore co jest dobre,a takich s-m- jest masa zawsze wszędzie

Gość michał fffeee
talie to mają kobiety takie nabite zazwyczaj, takie krew z winem,mniam apetyczniejsze są takie pełne ,kragłe,jędrne a nie kości dla psa.Mówię to ja facet

Gość lubię papieroski
Ja noszę 42, ale nie czuję się gruba, po prostu akceptuję siebie :) Tak naprawdę najważniejsza jest własna samoocena. Znam takie osoby które w sobie praktycznie niczego nie lubią i ciągle chcą coś zmieniać i nawet jak osiągną to co zamierzali, to ich to nie satysfakcjonuje. Ciągle "gonią za królikiem", podwyższają poprzeczki które i tak są nie do przeskoczenia, a na koniec załamują się.

Gość Bzdziag
Pwyjedzcie z Polski, a zobaczycie prawdziwy swiat. Kobiety w rozmiarach wiekszych niz 42 czuja sie pewnie I atrakcyjnie I faceci za nimi lataja. Tylko w tej zjebanej Polsce nadal panuje ideal zasuszonego kosciotrupa I kazda kobieta ciagle na diecie. paranoja jakas!!!

Gość ggggvvg
Ja też noszę 42 i czuję się zajebiście apetyczne,mam ładną twarz,włosy,kształty ehh a'la Monica Belluci ,mówię poważnie. Gdy idę z koleżankami do klubu,one chude,szczupłe mimo że ładnie ubrane i wymalowane to największe wzięcie mam ja.W niektórych sklepach kupuję 42 , ;-)Czuję się bardzo dobrze ze sobą i nie zamierzam chudnąć bo jestem zgrabna,liczą sie tez kształty,talia,wystający tyłek.;)

Gość takajedna nieszpetna
ja mam 170 cm i teraz 83 co jest dla mnie o jakieś 6 za dużo. ale przy 75-76 czuje się super!!! mam płaski brzuch, a to uważam, ze jest najważniejsze żeby nie czuc się tucznikiem. kobieta z brzuszkiem, chgocby cała szczupła, to nigdy nie będzie za taką postrzegana. chodzi po sylwetke typu bionce czy kim kardaszian. one mają tu i tam, ale brzuchy płaskie

Gość Worfbe
ja nosze 40 lub 42 ale mam duzy biust gdybym miała mały biust jak większośc kobiet to bym nosiła 38 rozmiar najwięcej kubilam sobie bluzke koszulową 42 , w biuście opieta a pod szyją wielka , guzik mi sie zaczyna nisko i jest luźna także nie da się powiedzieć że ktoś jest gruby lub że brzydko to wygląda

Gość dddf
dokładnie wszystko zależy od budowy i tego czy jest się kobieca czy nie

Gość kaputkataa
ja niestety mam tendencje do tycia nawet nie zmieniajac nawykow zywieniowych :/ podejrzewam ze moze cos z tarczyca...odkad zaczelam brac tabsy anty poszlomi 8kg do przodu :/ a nie chce co roku tyc wiec chce zrzucic zeby czuc sie dobrze no i badania duzo powiedza

Gość andżela z kafe
fajne są kobiety w tym rozmiarze,wiecie że ja się nie mohe odpędzić od adoratorów z moim rozmiarem,a ostatnio w f&f mierzyłam niebieskie spodnie 44 i sa idealne,ładnie wyglądam

Gość lubię papieroski
Ja też mogłabym powiedzieć, że mam tendencję do tycia, brałam tabsy i w ciągu kliku lat przy takim samym odżywianiu przybrałam 20 kg. Jednak rok temu miałam operację, wycięli mi pęcherzyk żółciowy wraz z kamieniami i prawdopodobnie to kamica była przyczyną tycia, a tabsy spowodowały wzrost kamieni. Ja miałam badaną tarczycę, wszystko w normie, miałam badania krwi itp.. a i tak nie wykryły mi zapalenia woreczka żółciowego. Jeśli uważacie, że odżywiacie się racjonalnie, a mimo to tyjecie, waga stoi, albo przy diecie prawie nie chudniecie, to zbadajcie tarczycę, nerki i wątrobę. Ja miałam właśnie obciążoną wątrobę i trzustkę przez cholerną kamicę i to powodowało, że wątroba i trzustka nie były w stanie spalać ANI GRAMA tłuszczu z pożywienia i każda kaloria szła w dupę i boki.

Gość lubię papieroski
Ja też mogłabym powiedzieć, że mam tendencję do tycia, brałam tabsy i w ciągu kliku lat przy takim samym odżywianiu przybrałam 20 kg. Jednak rok temu miałam operację, wycięli mi pęcherzyk żółciowy wraz z kamieniami i prawdopodobnie to kamica była przyczyną tycia, a tabsy spowodowały wzrost kamieni. Ja miałam badaną tarczycę, wszystko w normie, miałam badania krwi itp.. a i tak nie wykryły mi zapalenia woreczka żółciowego. Jeśli uważacie, że odżywiacie się racjonalnie, a mimo to tyjecie, waga stoi, albo przy diecie prawie nie chudniecie, to zbadajcie tarczycę, nerki i wątrobę. Ja miałam właśnie obciążoną wątrobę i trzustkę przez cholerną kamicę i to powodowało, że wątroba i trzustka nie były w stanie spalać ANI GRAMA tłuszczu z pożywienia i każda kaloria szła w dupę i boki.

Gość oiuhjoij
fajny rozmiar

Gość jijiohj
zazdrościsz chudzielcu

Gość Marta.222
ja mam 177cm wzrostu....wazne idealne 60 kg.wymiary idealne 90-60-90 i tez czesto mam XL,albo 40...:P a z angielskich sekondhendow mam XS :D...albo 34-36 wiec z tymi rozmairowkami to pies ich jebbał

Gość eferuria
Marta.222 - ty ty jesteś chudzielec

Gość Marta.222
nie wydaje mi sie...jestem zadowolona ze swoojej sylwetki... modelki z moimi wymiarami wazą 50-58 kg... co zrobic ze nie lubię jesc??? nie lubie slodyczy,nie znsosze plackow,wypiekow...nie lubie czipow...nei znosze frytek,nie nawidze kielbas,pasztetow... co jeem?:D na sniadaie platki z mlekiem,albo 2 parowki z bulką....na obiad jakas zupka warzywna lub makaron z sosem... kolacji nie jadam...