Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Wczoraj dowiedziałam się prawdy o CMM i o mnie i zemdlałam...

Polecane posty

zrozumiałam dlaczego gdy tylko go zobaczyłam 1 raz w życiu to coś do niego poczułam i nigdy nie pociągał mnie fizycznie jak każdy facet, dlaczego to była platoniczna miłosc!

Gość nie wchodzcie w ten liink
możesz jaśniej?

Chłopak w którym byłam "zakochana" prawie pół roku okazał się być moim bratem! i to rodzonym!!!!! szok! i tragedia... od początku coś mi nie pasowało, że czułam coś do niego ale bardziej troskę niż pociag chociaz bardzo mi sie podobał

Gość layla.
bratem? jak sie o tym dowiedziałas? Więcej szczegółów:classic_cool:

zauważyłam, że trzęsą mu się rece i ma takie problemy jak ja z wyrażaniem myśli tj. on nie umie napisać jednego zdania a ja nie umiem wypowiedzieć...czyli ten sam defekt w mózgu, potem poszperałam troche w dokumentach rodziców i znalazłam akt urodzenia brata... zaginął mając 2lata, ja wtedy też zaginęłam ale mnie znaleźli

Gość layla.
gdzie zaginęłaś? co sie z Tobą wtedy działo? robili na was eksperymenty?

Gość xbxnshds
A mnie znaleziono na śmietniku w wieku dwóch lat

zemdlałam wczoraj i obudziłam się dzisiaj dopiero koło12... :( czuję się jakby dostała obuchem w głowę 😭 poza tym to wyjasnia też dlaczego się mną zainteresował, a nie jestem wcale ładna ani fajna,a on zawsze był dla mnie miły, nigdy nic nie powiedział złego, dbał o mnie jak o siostrę :( on to wiedział wcześniej niż ja

zawsze po spotkaniach z nim miałam straszne migreny, dzisiaj też mnie boli głowa... zaginelismy na plaży, rodzice zasneli pływając na materacach, a myśmy mieli spać na słoncu ale poszliśmy, to była chyba..rzeka Rega? jest taka? naprawdę nie pamietam mialam 2 może 3 lata... czy robili na nas eksperymenty tego nie wiem, pamietam z dziecinstwa motyw szpitala, ale raczej żadnego bólu nie pamietam

to znaczy mnie tam znalezli nad rzeką na mostku, przechodnie mysleli,że chce tam skoczyć :( teraz muszę wyjechać z tego kraju... :( takie nieszczeście :( trzymajcie kciuki żebym mi się udało 😭

Gość pozdrawiam, mąż
swoją drogą, skoro zaginął i cudownie się odnalazł, a rodzice mają w dokumentach wzmiankę o nim to dlaczego nie jest członkiem Twojej rodziny i nikt się z nim nie kontaktuje pomimo tego, że żyje praktycznie obok Ciebie? :classic_cool: I że niby policja nic z tym nie zrobiła 20 lat temu? :classic_cool: takie rzeczy to tylko w Trudnych Sprawach :classic_cool:

moi rodzice zabraniali mi sie spotykać z chłopcami, pewnie bali sie że kiedys wpadne na swojego brata i zrobię z nim coś niewłaściwego :( teraz on już jest dorosły, więc co mają robić,on już ma nową rodzinę, ma nową siostrę :( on nie wie,że ja już wiem ale nie wiem czy on na pewno wie ;( zaraz musze lecieć na ucelnie a jest mi tak źle :( od tych emocji boli mnie głowa i wszystko :(

moi rodzice traktowali mojego exa jak dziecko własne,dlatego sie z nim rozstałam! bałam si,że to mój brat :( :O kochałam go jak brata, a moim bratem okazał się Cmm! :(

ide na uczelnie dobrze,że jest ciepło, wreszcie bede mogła płakać bez lęku że zamarzną mi sople na twarzy :(