Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona Parabeska :-S

Przez swoja tusze nie czuje sie dobrze w lozku :/ :/ :/ :/ :/

Polecane posty

mam 156cm wzrostu i waze 63 kg cale zycie jestem na diecie i w miare czasu i mozliwosci uprawiam sport przynajmniej 2,3 razy dziennie. Od kilku mies rozpoczelam wspolzycie ze swoim pierwszym partenerem i czuje sie zle ze soba :/ jesli seks to tylko po ciemku, teraz znowu kolejna dieta i intensyfikacja cwiczen :/ moze cos pomoze bo juz nie mam sil ani fizycznie ani psychicznie :/

Gość no facet jak z tobą jest
to pewnie lubi twoje kilogramy. moja była która była przy kości też kazała wyłączać światło, zakrywała brzuch jak siedziała na mnie, a mnie to wkurzało bo lubiłem patrzyć jak wszystko się rusza:)

u mnie za wiele sie nie rusza :p na brzuchu oponka fakt najgorzej z udami i tylkiem :/ jeden wielki cellulit!!

Gość no facet jak z tobą jest
fajna duża pupa uda są seksowne. Jak ma taką samy gust jak ja to mu się to podoaba nie masz się co stresować.

Gość fvffvvfvv
skoro masz faceta i skoro juz wyladowaliscie w lozku to chyba on nie robi nic na sile ! kobieto, chyba jestes wjego typie, chyba go podniecasz, sama sobie szkodzisz, gaszac swiatlo, on moze nie zuwaza problemu a ty wyolbrzymiajac go zrobisz tak,ze i on dostrzeze ,ze cos jest nie tak ja tez mam problem np z brzuchem, waze 63 ale mam 165, mam za to mega fajne duze piersi , zgrabne nogi i to eksponuje, jak bielizna to zakrywajaca no brzuch, ladny gorszecik, fikusna koszulka z zakrytym bruszkiem a odslonietymi piersiami, dobierz fajna bielizne, pozycje w ktorych uwydatniasz atuty i ciesz sie seksem, nie znam faceta, ktory poszedl do lozka z kobieta, ktora go nie pociaga ! nie rob problemu tam, gdzie go nie ma, na pewno jestes apetycznam, a uwierz mi, nie tylko jedrna pupa dla faceta sie liczy, bo gdyby tak bylo wiekszosc dziewczyn bylaby sama, wazne jest to jaka sjestes, i chyba taka sie podobasz partnerowi

Gość fvffvvfvv
acha, moj maz od zawsze wolal takie apetyczne kraglosci, w dniu slubu wazylam 50 kg, ( a zaczal ze mna chodzic jak bylam przy kosci ) , i taka wage mialam nawet po urodzeniu dziecka, ale wiem,ze nie podobalam mu sie tak jak teraz, uwaza ,ze jestem idealna, i ja nienawidze swoich boczkow, a on je uwielbia, wgl uwielbia kraglejsze kobiety :)