Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghghdhgfj

jak zerwac :(???

Polecane posty

Gość ghghdhgfj

nie potrafie zerwac z chlopakiem , ........... jak zrywam to za kilka dni cos mnie do niego ciegnie i musze sie odezwac juz wiele prob bylo poza tym on nie daje mi odejsc przychodzi prosi itd nie moge sie od niego uwolnic. a nie chce z nim byc bo zrobil mi naprawde wiele przykrosci i mimo tego ze on sie zmienil , to jak siedze znim wszystko mi sie przypomina siedzac z nim jestem nieszczesliwa nie usmiecham sie itd, wydaje mi sie ze go nie kocham , tylko jak sie uwolnic

zerwij wszelkie kontakty (facbook, nomery itd), wywal wszystko co Ci o nim przypomina i zajmij sie czyś , jedna konkretna rzeczą, rozwijaj zainteresowania, powswięc sie temu i pracy tak zebys nie miała czasu o nim mysleć

Gość Florlol
Ja miałam podobnie..;) musisz z nim zerwać wszelki kontakt. usunąć ze znajomych na nk i fb (zablokowac też), zmienić telefon w razie potrzeby i zacząć się spotykać z przyjaciółmi żeby zająć wolny czas. i tak dzień w dzień. po tygodniu powinna być poprawa.będziesz miała go coraz bardziej gdzieś aż w końcu skończy się ta nieprzyjemna znajomość.

Gość mam deda tzn dola
autorko mam to samo podaj @

mam podobnie,tyle ze on mi nie pozwoli zerwac :( nigdy mnie nie pusci bo kocha :/ moje zycie z nim to wegetacja

Gość mam deda tzn dola
myslaam ze pogadamy na @

Gość ghghdhgfj
nie wiem co robic boje sie zerwac bo np tydzien jest cisza a potem mnie sledzi dzwoni itd..:(nie ma jak sie uwolnic

Gość Florlol
jak to wam nie pozwoli zerwać ? :/ nie jesteście małżeństwem.. możecie odejść kiedy tylko będziecie chciały. poproście o pomoc rodzine i przyjaciół :)

Gość ghghdhgfj
nie podam emaila po to tu napisalam by pisac tu a nie na @:(:( sorryy

Gość mam deda tzn dola
szkoda pozdrawiam

raczej policje badz paychola wsadzic do wariatkowa jak powiedzialam ze sie wyprowadze to powiedzial ze i tak mnie znajdzie bo ma znakomego w policji poza tym przy dzisiejszej technologii sa takie mozliwosci