Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iloletta25

Muszę uśpić swojego psa bo mam małe dziecko :(Serce się kraje ale nie mam wyboru

Polecane posty

Gość Iloletta25

Nikitka ma 7 lat, była z nami od maleńkości. Nie mogę jej oddać nikomu bo się przywiązała do nas. Jestem w kropce. Jutro jedziemy na zabieg. Na dzisiaj wzięłam wolne i spędzam z Nikitką cały dzień. Chodzimy na spacery, głaszcze ją ale oczy łzawią.

Gość chora jestes?
Puknij sie w swoj pusty leb, trzeba bylio nog nie rozkladac. Z reszta co ten pies bedzie bachorowi przeszkadzal?

Gość norroo
ale z ciebie hipokrytka jakbyś kochała psa to byś pozwoliła mu żyć MORDERCZYNI!!!

czyżby był jakiś zakaz posiadania psów jak sie ma małe dzieci ?

Gość Iloletta25
Mała ma uczulenie na sierść więc nie mam wyboru :(

Gość violettekubasinska
Masz racje, dziecko jest wazniejsze.....Lepiej niech uspi, niech jakby pies mial jej dzieciaka pogryzc.

Gość ilonnnnnnnnnnna
...

Gość norroo
Lady Love ty sadysto co ty robisz temu kotu czemu ma miskę na szyi czyżby uciekł twoja wsza na kota

Gość chora jestes?
Oddaj go komus, pies na pewno czuje, ze zyje z morderczynia, w nowym domu bedzie mial lepiej.

Gość Papada
No i po co sie tym chwalisz? Jakby było jeszcze czym. Morderczyni z Ciebie a tak poza tym 0/10

Gość g8ihy8iju89
ludzie to sie na każde prowo nabiorą :o smutne to :/

argumenty z dupy wzięte :/ 1.dziecko- i...??? dziecko jest uczulone? Można spróbować odczulić. Boisz się, że pies zrobi dziecku krzywdę? Dobrze wychowany nie zrobi, a jak masz cień wątpliwości to są profesjonalne tresury + psi behawioryści 2."Nie mogę jej oddać nikomu bo się przywiązała do nas. " no żesz kuźwa jego mać... Zaiste jesteś wspaniałomyślna, że wolisz psa zabić. Nawet nie masz zamiaru spróbować poszukać psu domu, gdzie może żyć i być szczęśliwy jeszcze przez wiele lat. Ale nieee- pies cię kocha, więc go w nagrodę za to słodkie przywiązanie zabijesz :O

Gość Iloletta25
Nie chcę oddać...nie mogę...Myśl o tym że Nikitka tęskni za nami jest nie do zniesienia. Leży teraz ze mną ,patrzy się na mnie ufnie. Nie dam rady jutro pojechać :( Może mame wyślę.

Gość jsxbjjgf
Uśpij bachora!!!!

Gość chora jestes?
Zglaszam to do weteryniarza zara cie namierzy, zakuja cie w kajdany, wssadza za kraty, a pozniej nafaszeruja murzynskimi penisami, a ty dziewo bedziesz kwiczala jak swinia przy korycie za to glupie pomysly.

Gość kfor
wariatka!! Woli zabić ZDROWE zwierze niż znaleść kochający nowy dom.... bardzo wygodne autorko! Pied... O.O jak można być tak złym człowiekiem?? ZNAJDŹ MU DOM

Gość grgeg
Podaj do którego weta idziesz. Można się takiemu dobrać do skóry za uśpienie zdrowego zwierzęcia z powodu widzi-mi-się właściciela. A, i nie zapomnij o eutanazji dziecka, jeśli ci się coś nie spodoba. np częsty katar. Ech, mam nadzieję że to durne prowo ale jeśli nie to życzę bardzo źle, wiesz komu, na pewno nie psu. Niech się geny debila skutecznie wyeliminują.

Gość heloiza999
a leki na alergię? a tymczasowa izolacja psa od dziecka- niech mieszka w jakimś szałerku, piwnicy, lepsze to niz śmierć... ja nie mogę, dziwić się, że ludzie dzieci nie chcą mieć- dziecko to sprawa wymagająca ofiar. ofiar z psa, ofiar z ciała, czasem zdrowia, niejednokrotnie ofiar z małżeństwa.... cześć LLIUM. mam nadzieję, że Cie nie obraziłam ostatnio. ale rozumiem, że jesteś zmęczona;-)

Gość grgeg
Kasza, nie wiesz co ludzie potrafią robić i z jakich powodów? Równie dobrze sprawa mogłaby być autentyczna. Tyle przebywam z właścicielami psów że takie tekst "łykam", właśnie z powodu doświadczenia.

Gość kkshuilashd
nie przejmuj się tymi chamskimi komentarzami. Jestem w stanie sobie wyobrazić co czujesz bo sama mam kochaną psinę i chce zajść w ciążę, i jak sobie tylko pomysle ze dziecko moglo by byc uczulone to az mi serce sciska. I chyba też bym wolała uśpić. Dla psa to lepsze, natomiast uwazam że oddanie psa to wyjscie łatwiejsze dla właściciela. Ale zastanow sie moze znasz kogos kogo twoj pies szaleńczo lubi i kto by go przygarnął. To tez nie jest zła opcja.

Gość czy ja wiem....:/
przeciez zaden lekarz nie uspi zdrowego psa:)

Gość TakkAtaKo
Mialam podobna sytuacje,ale nigdy bym sobie nie wybaczyla gdybym uspila mojego Fidusia,oddalam go znajomym,szybko sie u nich zaklimatyzowal chociaz ze mna byl 5 lat! Oddaj go komus pod opieke a jak nie masz komu to do schroniska! Ten psiak niczemu nie zawinil,to nie jego wina ze twoje dziecko ma uczulenie! Przeciez ten psiak to TWOJ PRZYJACIEL NIE ROB TEGO!

sranie w banie, tez bylam uczulona niby, jak sie urodzilam Sara byla juz z moja rodzina, nikt nawet nie pomyslal by ja oddac! i bardzo dobrze, to byl najlepszy pies na swiecie - a po uczuleniu nie mialam sladu - dziecko musi sie przystosowac, pozatym jak ktos wyzej napisal mozna sie odczulic - im wiecej ktos huha i dmucha na swoje dzieci tym wiekszy problem

Gość nbhhjcd
sie uspij kretynko ,brak slow,walnij sie w ten pusty leb

Gość nbhhjcd
ludzie traktuja zwierzeta jak przedmioty,ta idiotka jest tego najlepszym przykladem

Gość nevrtghafdjf
jak twoj stary nowa dupe sobie znajdzie to ciebie tez uspi,i dobrze,akurat w tym przypadku zadna strata

Gość ??????????????????????
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)i