Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość svrwxz

dziewczyny mowicie ze niiby nie przeszkadza Wam łysienie u faceta

Polecane posty

Gość svrwxz

a mnie wlasnie dziewcvzyna za to skreslila. EH hipokrytki Tylko czemu mam cierpiec za cos na co nie mam wplywu

Gość ya yebie
JEDNA laska Cię olała z powodu łysiny a ty już połowę głobu oskarżasz o hipokryzję :D? HAHAHA!

Gość milkaja
ja nigdy nie mówiłam, że mi nie przeszkadza. Przeciwnie - zawsze jak sie na kafe pojawia taki temat to piszę, że dla mnie to jest nie do zaakceptowania, niestety. Ludzie cierpią z powodów niezawionionych life is brutal

Gość dcsdfsdfs
a czemu mnie porownujesz z jakas debilna laska co cie rzuciła? ja mam teraz cudnego faceta a poprzedni był debilem co mnie zdradzał. wszytskich mam mierzyc jedną miarą? ty pewnie jestes jak ten moj były.

e tam, nie uogólniaj :P mój mąż ma zakola, po prostu w taki szlachetny sposób będzie łysiał ;) i mi się szalenie podoba fizycznie :) z laską zwyczajnie nie trafiłeś, każdy zwraca uwagę na coś innego po prostu.

Nie wiem skąd masz takie informacje, że nie przeszkadza :) Ja tam zawsze mówiłam że przeszkadza. Nie na tyle żebym miała zostawić męża gdyby zaczął łysieć, ale nie chodziłabym z facetem, który już wiadomo że łysieje

ja się zaczęłam spotykać z mężem jak już było wiadomo co się święci :P ale każdy ma inny gust. Ogromnie dużo zależy od tego, jaki jest facet- bo niektórym to naprawdę ogromnie pasuje. U męża NIGDY nie pomyślałam, że to jest jakaś jego wada, uważam go za bardzo przystojnego faceta :) Ale każdy szuka innego typu urody. Powtarzam- musisz po prostu trafić na odpowiednią laskę :)

Gość svrwxz
ale ja bym chciał podobać się wszystkim, żeby na mnie leciały a ja bym sobie wybierał a tak to jestem skazany na łaskę tych nielicznych którym łysy leb nie przeszkadza :(

Gość kinga_ga
Zawsze można jakoś spróbować leczyć łysienie/ Mój chłopak też zaczął łysieć i mi to naprawdę nie przeszkadzało, ale on się z tym źle czuł. I znalazł receptę na swój problem. okazało się, że nie działają żadne szampony, ani leki na receptę tylko mezoterapia skóry głowy. co ciekawe dr Brumer robi mu je jego własnym osoczem bogatopłytkowym. o tyle jest to dziwne, że pozyskuje się je z jego własnej krwi. No ale najważniejsze, że przestały mu wypadać włosy i pojawiają się nowe.

Gość foxxxxx
phi a wy waskie usta u kobiety uwazacie za wielka wade :o

Jezuuu mój też juz ma zakola i gdzie niegdzie siwe wlostly ale ma juz w końcu 36 lat a znam i 20-kilku latków co maja łysa glace na czubku i wogole są siwi jak gołębie :-P Nie rozumiem co w tym złego?przecież to normalny proces u faceta gorzej jak kobieta lysieje a to teraz częste zjawisko i to może raczej faceci powinni odrzucać kobiety z przeswitami bo to jest nienormalne-wiec panie oby tak dalej niszczcie włosy chodźcie do fryzjerów debili prostujcie farbujcie A panowie przed związaniem się z kobieta koniecznie obejrzyjcie ich głowy kobiety też mogą mieć zakola i łyse placki na głowie czy chcielibyście łysa kobietę?wy się ogolicie na lyso i będzie git a wasze baby?wyobraźcie sobie ze idziecie a wiatr zdmuchuje perukę na ulicy:-P

Gość kleopatra chrzanisz
kobiety łysieją rzadko a jak już to lekarze się nimi zajmują i zazwyczaj da się to odwrócić a facet jak ołysieje to nic mu już nie pomoże i żaden lekarz nad nim nie skaka każdy się z tego śmieje albo pogardza albo sie lituje

Gość Siuup
Na wszystko masz wpływ przecież to Twoje życie tylko trzeba poszukać skutecznego rozwiązania zamiast się poddawać :) W dzisiejszych czasach przy takiej technologi jaka jest to wszystko możliwe nawet taki problem jak łysienie :) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4877075

Gość gość
Prawda jest taka, że jeśli chodzi o dobór płciowym to jest się wybieranym/skreślanym za cechy na które wpływu się nie ma. No niestety. Żeby być kochanym to trzeba mieć odpowiednie geny, a pieprzenie o pieknym wnętrzu można między bajki wsadzić. :o

Gość gość
Mężczyźni za to skreślają za małe cycki, za trochę krzywy nos, za niezbyt długie nogi, za niebogatych rodziców. Remis. ;) A tak poważnie, to lecz się. Przez jedną kobietę wrzucać wszystkie do jednego wora..