Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynaa1234

czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość dziewczynaa1234

Mam bardzo ważne pytanie. Wiem, że jestem panikarą, ale wolałabym uzyskać opinie innych na ten temat. Więc problem jest taki: wczoraj z chłopakiem byliśmy bardzo podnieceni no i zaczeliśmy się do siebie przybliżać. Ja byłam bez niczego a on w majtkach. Ocierał się o mnie, ale staraliśmy się aby końcówką członka nie dotykał wejścia do pochwy. Jeśli już to się zdarzyło to tylko na chwilę, bo zaraz się poprawialiśmy. Ale boję się, że przez to, iż moja była bardzo mokra, mogło to zmoczyć tak jego majtki, że coś mogło dojść do mojej pochwy. Nie doszło wtedy do wytrysku. Po chwili on zaczął mi robić dobrze palcami i buzią, nie dotykając wcześniej swojego członka, a dopiero ja na końcu doprowadziłam go szczytowania gdy już po tym oby dwoje poszliśmy się umyć. Czy istnieje jakiekolwiek ryzyko? Prosze o szczere komentarze

Gość dziewczynaa1234
dodaje, że mam dni płodne

Gość awrqwr
gratuluję! zostaniesz mamą!

Gość hermionaona
wiesz, że masz dni płodne, a nie wiesz jak dochodzi do zapłodnienia?

Gość Gomoria
Na pewno nie jesteś w ciąży. Dziewczyno, co Ty? Liczysz na niepokalane poczęcie? :D

Gość dziewczynaa1234
wiem jak dochodzi do zapłodnienia ale każdy przypadek może być inny

Gość dziewczynaa1234
Po prostu jak wspomniałam jestem panikarą. Z chłopakiem zawsze staramy się uważać i zawsze zabezpieczać. Nie kochamy się bardzo długo więc nie mamy wielkiego doświadczenia także proszę o wyrozumiałość

ile masz lat? a twoje opisy jak ty mu a on tobie robil dobrze sa zbedne. no chyba ze uwazasz ze dziecko rozwinie sie w migdalkach.

Gość dziewczynaa1234
Dark Dragon może trochę inaczej? Sama powiedziałam chłopakowi, że to nie jest możliwe, ale jak już dłużej o tym rozmawialiśmy to każdy może mieć chwile wahania. A chyba po to jest forum żeby kazde pytanie można było zadać

Gość dziewczynaa1234
mam 19 lat

Gość bdfhsdfhsh
nauczanie o sexie od 1 klasy podstawówki.apeluje!!!!

Gość dziewczynaa1234
opisałam wszystko jak było żeby sytuacja była jasna. ja pierdziele poradzić się kogoś na forum to masakra. nawet na takich stronach nie można już uzyskać normalnej odpowiedzi tylko człowiek od razu zostaje zgorszony. może Wy nauczcie się trochę dojrzalej odpowiadać (to co do niektórych)

Gość Gomoria
pola01 hehe a to dobre! Właśnie, po co te opisy? W ciąży nie jesteś. To raczej nie jest panika tylko drastyczna niewiedza pomieszana z głupotą.

Gość dfdasfdsfdsafads
ahhahahha podpucha, na maxa, sciema. ajak to prawda to ginazium chyba juz po egazinach z 6 klasy:-P

Gość Nadzieja123321
nie jestes w ciazy

Tak mi sie wydaje niech mi ktos odpowie bo swiruje ze dziewczyny lubia milych chlopakow co prawią komplementy itd ale jesli taki gosc jak ja szanuje tą swoja lube i nie chce jej bzyknac bo to nie jego cel on mysli o niej jako partnerce na cale zycie po prostu powarznie i nie przerucham jej jak najszybciej wtedy ktos to wykorzyta inny. Najlepiej uwodzic panienki tak zeby jak najszybciej miec seks wtedy ona moze po dobrym ruchanku zostac przy boku takiego faceta prawda ?rozumie ktos co chce powiedziec? ZE CALY CZAS SIE NIBY STARASZ ZE CI ZALEZY SCIEMA NA MAKSA BYLE SEKS BYL NA KONCU a reszta to psychika kobiety co ona czuje a ty jestes tym samcem alfa . Kto odpisze podyskutujemy sory autora ze t u:-P

Własnie tylko dodam ze bede ta druga strategie stosowal do dziewczyn co mi sie podobaja . Nie bede dluzej naiwny to zawsze wychodzilo , pojebane powinno byc na odwrot a jednak . Pytam facetow czy sie ze mna zgodzą?