Gość Impertynentka Napisano Kwiecień 9, 2013 Witam wszystkich, mam problem natury zdrowotnej (wiem, że najlepiej udać się do lekarza, ale jestem teraz za granicą i nie mam takiej możliwości, wracam dopiero za tydzien) Od jakiegoś miesiąca coś się ze mną dzieje. 2,5 tygodnia temu dostałam miesiączkę, a powinnam ją dostać teraz (09-12.04.2013). Mam niedoczynnośc tarczycy i miesiączke uregulowaną lekami, nie spóźniała mi się przez cały rok. Wszystko było jak w zegarku, a teraz nagle dwie miesiączki w marcu. Mam często bardzo silne bóle jajników, tak jakby ktoś zszył mi pępek i zaczepił do jajników (chu*owy ból, taki ciągnący, trwa 30-40 sekund i przechodzi). DO tego dokuczają mi silne bóle głowy i ogólny zły stan zdrowia. No i od dwóch tygodni mam cały czas biegunkę. Wypiję smecte przechodzi na 40 minut i znowu to samo, z tym ze wcale nie boli mnie brzuch tak jak to zawsze miało miejsce. Wkurza mnie to bo nie wiem co sie dzieje. Odżywiam się dobrze. Tak jak zawsze, więc to nie kwestia złej diety czy cos takiego. Leki na tarczycę przyjmuję regularnie. Nie proszę o diagnozę, ale może ktoś miał podobnie i mógłby mnie chociaż nakierować, bo nawet nie wiem do jakiego lekarza iśc. Ginekologa? Gastrologa? Psychiatry? ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach