Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jklgilg

Tarot - czy jest skomplikowany do nauczenia się?

Polecane posty

Gość jeśli zadajesz takie pytania
oznacza to, że to nie jest dla ciebie. 🖐️

Gość jklgilg
A czemu mam takich pytań nie zadawać?

Gość jklgilg
Jeśli ty znasz tylko takiego tarota z bajek to współczuje...

Gość jeśli zadajesz takie pytania
np dlatego, że tarota się czuje, nie uczy. np dlatego, że skoro pytasz oznacza to, że nic o nim nie wiesz poza tym, że pewnie korzystasz z usług tarocistów i pomyślałaś, że w sumie sama mogłabyś go sobie stawiać. np dlatego, że gdybyś była nim zafascynowana, nawet nie przyszłoby ci do głowy zadać takie pytanie na takim forum bo a.chodziłabyś po forach tematycznych, b.byłabyś już na tyle oczytana i zorientowana w temacie, że wiedziałabyś, że tarota nie można się ot tak nauczyć np dlatego, że w związku z powyższym na pewno nie jesteś osobą, która jest zainteresowana otwieraniem swojej duszy, czakr, trzeciego oka czy taką, która chce przejść na wyższy stopień duchowości. A właśnie na tym polega tarot. Za długo w tym siedzę, żeby się pomylić 🖐️

Gość jklgilg
No więc przykro że cie rozczaruję ale nigdy nie korzystałam z usług tarocistek - nie wierzę w te ich przepowiednie ZA PIENIĄDZE kiedy to zapewne nawet kart nie mają (przepowiednie na odległość). Założyłam temat na forum tematycznym, jednak tam siedzą bufony (podobne do ciebie) i uważają, że są wielkimi znawcami za kasę. Po trzecie tarot mnie zainteresował z prostego powodu - mam pewne umiejętności których nie do końca rozumiem, akceptuje a sądzę, ze tarot mógłby mi pomóc w ich zrozumieniu i umaterialnieniu. A i co najważniejsze... boga nie ma ;)

Gość desperat na maksa :P
ja jestem zainteresowany otwieraniem trzeciego oka