Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalka nieduza

Chce byc w ciazy!

Polecane posty

Gość Lalka nieduza

Dziewczyny proszę pomozcie mi moze któraś z was tak miała. Staramy sie z mężem o dziecko, niestety w tym miesiącu go dużo nie ma. Kochaliśmy sie tylko 4 dni przed owulacja. A dwa dni po stosunku miałam typowy sluz plodny, wczesniej był taki przejściowy, biały, nie szklisty, ale tez nie taki zupełnie nieplodny. Dopiero dwa dni przed owu sluz był ksiazkowy. Jak uważacie czy plemniki mogły przeżyć..? Bardzo bym chciała byc w ciazy..

tez chce byc w ciazy :) piszesz ze meza nie ma czesto w domu - a to tak zawsze czy tylko w tym miesiacu ? starajcie sie kiedy tylko mozecie :) nic innego Wam nie zostaje do wyboru - co do sluzu to ja sie na tym nie znam

Gość Nadzieja123321
Ja też chcę być i uprawiamy seks tak często jak to możliwe w dni plodene :) To drugi cykl jak się staramy i mam nadzieje, że się uda, chociaż jakiegoś wielkiego ciśnienia na to nie mam.

Gość Lalka nieduza
Zmienił prace wiec teraz tak bedzie, jest przedstawicielem wiec jeździ.. W tym miesiącu mieliśmy tylko ten dzień bo potem wyjechał.. Moze któraś kobietka tak zaszła w ciaze..?

Gość frefre
macie warunki na dziecko?

Gość frefre
lalka nieduza to po co tatus ktorego ciagle nie ma? myslisz, ze nie dyma innych na tych wyjazdach? grubo bym sie zastanowila:D:D:D a dziecko z nudy, bo nie masz co w domu robic jak mezus grzmoci kochanice? do roboty!!!!! miej ambicje a nie tylko macice!!!

Gość Nadzieja123321
Nie nakręcaj się, będzie to będzie - daj sobie trochę czasu, wiem, że ciężko ale kiedyś też tk miałam, że probowalismy raz czy dwa przed dniami plodnymi i nic z tego nie wychodzilo bo az tak bardzo chcialam...

Lalka nieduza wiesz co ciezko Wam bedzie jesli maz tak rzadko bywa w domu :/ no ale prubowac trzeba :) trzymam kciuki ja mialam starac sie w lato ale stwierdzilismy ze jednak teraz bedzie lepiej bo w zime nie bedzie mi tak ciezko z brzuchem :) no i podobno dziecko bardziej sie uodparnia jak rodzi sie w zime - do tego jak urodze z zime to bobas na lato bedzie juz taki fajniuki :)

Gość Lalka nieduza
Ja pierwsze dziecko rodzilam jesienią, mała jest silna i zdrowa :)

Gość Nadzieja123321
Aaaa to ty masz już dziecko... no to skoro za pierwszym razem się udało no to jeśli traficie w dni płodne to podejrzewam że masz szansę zajść:) chociaż plemniki też do 4 dni mogą przeżyć w sprzyjających warunkach.

Gość frefre
pewnie, bedzie sie dusil w bloku :D

Gość Lalka nieduza
No ale córka ma 6 lat..

Gość Nadzieja123321
No tak troszkę czasu minęło ale przynajmniej wiesz że możesz zajść w ciąże, że przy odpowiednim momencie wszystko powinno być ok; ja niestety nie mam dzieci, nigdy w ciąży nie byłam i nie wiem nawet czy z tym problemow nie bede miala

Gość Lalka nieduza
To było tak dawno temu ze nie pamietam wiele z okresu przedciązowego i starań :)

Gość frefre
obys miala bo prawda taka ze za duzo jest was matek i za duzo dzieci.... juz starczY tego plodzenia.... bo na bank nie macie warunkow a jak juz to przecietne, wy nie rodzicie dzieci bo chcecie, tak wam sie tylko wydaje..... :O

Lalka nieduza bedzie dobrze :) napewno sie uda :) nadzieja ja tez nigdy nie bylam w ciazy - ale jestem dobrej mysli :)

frefre smiac mi sie chce jak czytam twoje komentarze :/ zalosna jestes pozatym wydaje mi sie ze ktos tu jest zazdrosny !!!!

Gość Lalka nieduza
Nie zwracajcie na nią uwagi dziewczyny :)

Lalka nieduza kiedy powinnas miec okres ? ja mam troche nieregularny bo 3 miesiace temu odstawilam tab anty (po 6 latach) no ale okres powinnam miec w niedziele- wtorek - i tak z niecierpliwoscia czekam czy sie udalo czy nie

Gość Kuba PRYMUSEK
zanim sie zdrycdujesz na zaplodnienie, rozwalona pipe, cellulit i cycki do pasa zajrzyj na ta stronke!!! www.theshapeofthemother.com

Gość Lalka nieduza
Ja jeszcze z 10 dni..