Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LeaaaLiaa21

Czy takie objawy moga byc skutkiem stresu ?

Polecane posty

Gość LeaaaLiaa21

I jesli nawet skutek stresu to czy to powazne? Czy to samo minie? bo nie wiem co mam już robić. Mam 21 lat. Żyję praktycznie dziennie w jakimś stresie - mniejszym, czasami większym - w zależności od dnia i sytuacji z mojej rodzinie. Od dłuższego czasu odczuwam takie jak to nazwać fachowo hmm otępienie, czyli pustkę w głowie, bezradność, brak koncentracji, pamięci, czasami problemy z płynnością mowy, podrażnienie, nerwowość, niechęć do wszystkiego, duże problemy ze zrozumieniem to co ktoś mówi, brak kreatywnego myślenia, ktore zawsze mialam. Czasem zloszcze sie na wszystko, oprocz dziecka, bo do niej mam swieta cierpliwosc na szczescie, ale zazwyczaj nic mnie nie wyprowadzalo z rownowagi w sekunde... Moj tryb zycia.. czasami czuje sie wykonczona, nie ma kiedy sie wyspac porzadnie, bo z dzieckiem zawsze noce sa zarwane. ale nie sadze zeby to byla przyczyna. nie pomaga magnes, nie pomaga plusz z zelazem, nie pomagaja mi witaminy... do tego wszystkiego trace apetyt i cala radosc ...choc pozytywna zazwyczaj ze mnie osoba.

Gość pisze pod pomaranczowym bo sie
??

Gość go0h9oje4i4
kup sobie żeń szeń biovimaxu czy jakoś tak byłam taka jak ty i postawił mnie na nogi w miesiąc !

Gość go0h9oje4i4
bodymax :)

Gość LeaaaLiaa21
stres stres stres . slyszalam ze sercu ciezej pompowac krew, zdarzaja sie nawet omdlenia. zrob ekg

Gość LeaaaLiaa21
tylko ile czekac bede na te ekg

Gość y90oiokj
może masz anemię ... jak masz anemię to plusz z żelazem może sobie wsadzić z d.... trzeba iśc do lekarza i zrobić badania podstawowe + oznaczyć żelazo, jak ci wyjdzie anemia to ci lekarz przepisze żelazo na recepte które postawi cie w miesiąc na nogi bo taki plusz to ci nic nie da przy anemii nawet jakbyś go pół roku co dzien piła.

Gość y90oiokj
ekg robi się od razu idziesz do rodzinnego mówisz że chcesz a on ci każe isc do pokoju zabiegowego pielęgniarki się toba zajmuja podpinają robia ekg i dziesz z tym do lekarza z powrotem.

Gość LeaaaLiaa21
mial ktos takie objawy z jakiegos powodu ?