Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autoreczkaochach

ciąża a jednodniowy "okres" + plamienie

Polecane posty

Gość autoreczkaochach

Okres trochę mi się spóżnił, 2 dni dokładnie, bolał mnie brzuch i kręgosłup-jak zwykle, co najgorsze okres trwał 1 dzień, teraz 2 i 3 dzień mam plamienia, baaaardzo rzadkie, rozrzedzona krew. pierwszy dzień @ pamietam krew plus śluz.. częściej chodze do toalety, dopiero co wrociłam a moglabym iść znów... no i kochałam się z mężem podczas owulacji albo w okolicach [stosunek przerywany] ocencie moje szanse na dzieciątko myslałam, że nie zaszłam, ale ten "okres" i sikanie mnie zastanowiło.

Gość zxZx
test zrób po prostu/

Gość możesz byc w ciazy ale
to nie nas powinnaas o to pytac bo nie jesteśmy ani wrózkami ani nie mamy testu ciążowego w oczach. a ciąża oczywiście jak najbardziej prawdopodobna. Ja wpadlam przy seksie przerywanym mimo, że przez 4 lata była to skuteczna "metoda"

Gość Patkaaa a
A samopoczucie? można po tym wywnioskować, szansa jest bardzo duza ja tak zaszłam w ciąże, a plamienie może wystąpić. Ale z tym siusianiem to nie przesadzaj bo tak od razu nie siusia sie czesto ;) ja Jestem w 6 ms i sikam co godzinke ;D gdy już bedzie mozliwe zrob test albo do analityki na wykrycie hormonu hcg już możesz iść ;) powodzenia!

Gość autoreczkaochach
boję się, że nie zdam. haha, żartuję, robiłam ale 5 dni przed @ i wyszedł negatywny, ale może to za wcześnie, szukam kogos kto miał podobny "problem". :)

Gość autoreczkaochach
Patkaaa a moje samopoczucie? hmmm w ciaggu dnia zmęczona, pobolewa mnie głowa, rozdrazniona jestem generalnie ale czasem wesoła. Dziwnie jest. jak kupie jutro test to nie wytrzymam do rana i pewnie wynik bedzie zakłamany taki wieczorny :)

Gość zxZx
może ciąża a może zaburzenia hormonalne. Powtórz test z rana.

Gość autoreczkaochach
mimo wszytko wolałabym ciążę. ale macie rację, bez testu ani rusz... chociaz pewnie to jakies zaburzenia:(

Gość kicikicijajaaaaaa
zrób test i napisz co ci wysżło

Gość autoreczkaochach
podbijam temat. test zrobię, ale dopiero jutro kupię, od razuz 2 jeden na wieczór, drugi na rano. czy mial ktoś jeszcz etaki problem?

Gość zxZx
kiedyś trafił mi się taki nietypowy dość skąpy okres a w ciąży nie byłam. Różnie to bywa więc tak naprawdę to pomoże tylko test.

Gość dupa bladahahahha
nie ma szansy na ciążę.Masz po prostu lżejszy okres-ja też taki miałam ze 3 razy.Lekarz mówił,że tak się zdarza i jest to normalne.Ni wmawiaj sobie ciąży:)

Gość Patkaaa a
Autoreczko zrób test z samego rana, ja miałam podobny peoblem i poszłam na badanie krwi i był 3 tydzien ;) a dzis moja niunia wazy 700g! nie planowana ciaza i bardzo bylismy z mezem zdziwieni ze ... zaszłam w ciaze bo był to stosunek przerywany. Wiesz nie znam twojego czestego samopoczucia , sama musisz wywnioskowac czy sie zmienilo, powinnas czu sie jakos "inaczej" choc ja sama nie zauwazylam zmiany z nerwow chyba bo tyle co zaczelam nową prace a tu bach ;D

Gość Patkaaa a
do tej dupy blblbla! dupa to jest z tyłu, a prawda taka ze kazda kobieta ma inny organizm ja zaszlam w ciaze w dni nieplodne! po stosunku przerywanym! sama sie zdiwilam ze byly to dni plodne a mialy byc nie! teraz jest wszytsko mozliwe, przyjaciolka miala okres przez trzyt miesiace w ciąży, czy to normalne? nie! ale wszytsko jest teraz mozliwe.