Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdekkkkkkkk

super torebka reporter na sprzedaż!

Polecane posty

Gość hyjt
jak jest taka super i śliczna to czemu sprzedajesz?

Gość magdekkkkkkkk
bo sama jej nie używam :) jest dla mnie po prostu za duża, ja jednak wolę małe 'sakiewki', a ta torebk jest bardzo pojemna co jest dla mnie zbyteczne. ale uważam że jest na prawdę ładna i dlatego szkoda mi żeby leżała w szafie i się marnowała.. :)

Gość fajnerzeczyywyprzedaż
Gość chyba ty
Nieskórzana torebka z popękanymi rączkami za 99 zł? Szok.

Gość magdekkkkkkkk
tak 99 zł- ja za nią dałam 179 zł także za same rączki spuściłam 80 zł.. to chyba nie taka wygórowana znowu cena?:D zresztą te pęknięcia akurat są delikatne i praktycznie niewidoczne przy noszeniu :) małe torebki w sklepach typu zara promode itd i tak kosztują koło stówki, a to jest duża torebka także akurat jeśli chodzi o cenę, nie można tu niczego zarzucić :) tym bardziej, że materiał jest na prawdę wysokiej jakości, raczej nikt by nie powiedział że to ekoskóra, dlatego z czystym sercem polecam. to nie jest tak że chcę się na siłę pozbyć i wcisnąć komuś jakiś kit. gdybym sama nosiła takie torebki to bym z chęcią ją sobie zostawiła, ale jest bardzo ładna i liczę że ktoś ją kupi, bo po co ma się marnować na dnie szafy, a mnie przy okazji może wpadnie jakiś dodatkowy grosz przy tym :)

Gość get away from me!
wstydź się popekane raczki wieśniaro za tyle kasy ?

Gość hahahah :d
Na aukcji jest napisane: nietrafiony przent, a Ty piszesz że dałaś za nią 179 zł hahaha:D

Gość magdekkkkkkkk
no bo nietrafiony prezent :D kupiłam ją dla mamy, która jej nie chciała. zwrócić jej już nie mogłam, więc zaczęłam sama nosić. jednakże stwierdziłam, że w moim stylu ta torebka również nie jest ehhhh ludzie.. nieważne skąd ją mam i dlaczego sprzedaję. pokazuję produkt, jego wady i zalety, podaję cenę i jak się znajdzie chętny to kupi. jak nie to nie. ehh polska to rzeczywiście kraj złośliwców..

Gość inkaz kawy
kobieto ,kilka razy użyta i popękane rączki ??????????????? Coś ściemniasz .Zresztą torba nie powala wyglądem ,beznadziejna :(