Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lallala

Jakich facetów wolicie?

Polecane posty

Gość Brithneyyyyaaaa :)
debilne są te pytania ile ktoś ma mieć wzrostu , ile ktoś ma ważyć itp. Wiadomo ,że dla laski , która ma 155 cm idealny będzie facet , który ma 170 a dla takiej co ma 170 ten z 190 cm. A zresztą życie pokazuje ,że nie ma reguł. Dziś chcesz tylko takiego co ma 180 a jutro pokochasz knypka z 169 :)

Gość fsgfgj
przepraszam bardzo ale ja mam 155cm a mój facet ma 184cm (a nie żadne 170) i jest dla mnie jak najbardziej idealny :D

Gość lopouiuu
155cm i 184cm to wygladacie beznadziejnie, zwłaszcza ty karakanie :o

Gość vcvcvcvv
okropnie chudy ten koleś :P też nie lubię grubych (nawet tych lekko przy kości) ale ten jak dla mnie stanowczo za chudy

Gość Brithneyyyyaaaa :)
No to przecież napisałam ,że to żadna reguła :P

Gość fsgfgj
ojej, sfrustrowany kafeterianin napisał, że wyglądam beznadziejnie z moim facetem :D chyba zaraz do niego zadzwonię żeby z nim zerwać :classic_cool: a potem się potnę, bo jestem niska :D

Gość ktototakija
Co za suchar, on wygląda niezdrowo!

ten ze zdjecia jest spoko, ale chyba mógłby byc odrogine jednak masywneijszy. waga, to tylko zeby nadwagi nie miał i walków tłuszczu

Gość stylish29
mnie podobaja sie tylko dosc wysocy i raczej umiesnieni, masywniejszy. tacu od okolo180 wzwyz a waga od okolo 85kg ale tez nie powyzej 110kg. ogolnie raczej "skreslam" nizszych i chudszych jako kandydatow. do tego ze zdjecia nie dotknela bym patykiem- moglby byc tylko moim kolega.

Gość melelelele
ten ze zdjęcia okropny :P

Ja jestem niska, ale wole wysokich i umięśnionych :D... Więc wypraszam sobie, że jakieś 170cm będzie dla mnie idealne. Może już w ogóle 160, bo przecież jestem niska, to nie powinnam narzekać na wzrost u faceta?

Normalnytch dbających o rodzinę. Nie powiem że mam już męża i to na stanowisku:-)) Praktykując, kochający dzieci, umiejący zarobić na rodzinę. Z poglądami podobnymi do moich, kochający dzieci, i najważniejsze zdrowy fizycznie i psychicznie