Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asikka

jak usunąć gadu gadu z menadżer profilów?

Polecane posty

Gość asikka

usunęłam już numer, ale jak chce usunąć z komputera, to nadal istnieje w menadżerze profilów. jak to usunąć?

Gość Marta.222
klikasz menedzer profili... i na ten pasek z tym profilem....i prawym przyciskiem myszy na nim.. "usun profil" 100 zl sie nalezy:P

Gość asikka
nie działa. ja mam gadu te nowsze. i tam jest takie kółeczko, że ustawienia i jak się to kliknie, to wyskakuje ten profil i jest, żeby usunąć z komputera i usuwam, a i tak jest :o

Gość bbddbbddbbdd
panel sterowania - dodaj i usuń programy - i tam odinstaluj gg a potem zainstalujesz sobie jeszcze raz ;]

Gość asikka
też to robilam i nie dało się :o znowu wyskakują :o

Gość gość
mam ten sam problem, prawy przycisk myszy w mendżer profili po prostu nie działa. Ja usunąłem to wchodząc w documents&setting/nazwa użytkownika tam są dwa foldery: ustawienia lokalne i dane aplikacji, w obydwu znajdują się katalogi GG a w nich "profil". Usunałem stamtąd i nie ma.

Gość gość
usuniecie profilu nieuzywanego z listi profili w windows vista i wyżej wygląda nastepujaco: w panelu sterowania wyłączyć opcje ukrywania folderów a następnie Komputer>Dysk C>Użytkownicy> (nazwa użytkownika)> AppData> Roaming>GG>Profiles W Profiles są numery gg i nalezy je tylko pousuwać :) mi sie udało :)