Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klasyczna_babka

Uwielbiam pozycję klasyczną!

Polecane posty

Gość klasyczna_babka

Próbowałam wielu pozycji, ale żadna nie sprawia mi takiej przyjemności jak klasyczna. Mam problem, bo mój facet nie za bardzo ją lubi. Uwielbiam być zdominowana, kiedy czuję jego ciężar na sobię, kiedy nie mogę się ruszyć, gdy mogę spojrzeć mu w oczy, jak się pochyla i tak ciężko pracuję a ja czekam aż dojdę na szczyt rozkoszy. Ja wiem panowie, że wy się strasznie męczycie, dyszycie przy klasyku, dlatego nie zmuszam mojego do tej jednej. On natomaist kocha pozycję na jeźdźca, gdy to ja jestem na górze. W połowie wysiadam pomimo tego, że codziennie staram się ćwiczyć, to ja potrzebuję takiej prędkości,że zwyczajnie nie daję rady się tak szybko poruszać. Mój facet generalnie lubi jak to ja dominuje, bo mówi, że go to kręci. Teraz moje pytanie- czy da się jakoś pogodzić tak odmienne oczeiwania? Jaką pozycję poradzilibyście nam? Coś pomiędzy klasykiem i jeźdźcem, ale żeby każdy był zadowolony.

Gość klasyczna_babka
nikt mi nie odpisze?

na pieska polecam ;) Możecie się zamieniać aktywnością - raz Ty, raz on się porusza, oboje możecie dominować, choć Ty w pewien sposób mniej, ale myślę że warto się zatrzymać na dłużej przy tej pozycji ;)

Gość kamillkaaaa
ja znalazlam cos posrednniego Twoj facet powinien polubic bo mozna wejsc dosc gleboko moj facet jest nawet w stanie sie na mnie tez polozyc albo pobawic sie piersiami :p czesto uzywamy "pchniecia tygrysa" albo seksu na stole czy prace kiedy ty siedzisz albo jestes lekko odchylona a on stoi wtedy oboje mozecie na zmiane przejmowac kontrole :-) on czuc sie zdominowany a ty miec go blosko pieers przy piersi kombinujcie :-)