Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cfgthvbh

NIEZAPŁACONY RACHUNEK ZA PRĄD

Polecane posty

Gość cfgthvbh

Zalegam z rachunkiem za prad, poniewaz jestem w ciezkiej sytuacji i nie mam w tej chwili pieniedzy zeby go wplacic. Orientuje sie ktos czy w PGE bylaby mozliwosc przedluzyc termin o tydzien? Wtedy moglabym zaplacic rachunek. Dodam ze minelo juz 2 tyg odkad dostalam pismo ponaglajace

Gość wrerwerwe
zeby ci wylaczyli, musisz miec pod rzad nizapłacone dwa rachunki

Gość Bardzo duzy rachunek
mozesz rozlozyc na raty

Gość enkepenke
teraz jest tak ze jak nie zaplacisz tego to nie dostaniesz nastepnego rachunku juz tylko odrazu odcinaja,przedzwon i spytaj moze jest taka mozliwosc.

Gość grensof
ach

Gość wrerwerwe
to ja nie wiem gdzie jest tak, u mnie - w wielkopolsce tak nei jest... zreszta to sprzeczne w przepisami

Gość cfgthvbh
To jest rachunek za 2 miesiace wiec moga wylaczyc niestety :/ nie jest bardzo duzy, 250 zl ale w tej chwili nie mam nawet 50...

Gość cfgthvbh
No chyba zadzwonie jutro ale sadze ze bede musiala pojechac na miejsce . Dlatego chcialam sie dowiedziec czy ktos byl w podobnej sytuacji i czy jest sens jechac

Gość wrerwerwe
przeczytaj w umowie, keidys ci moga wyłaczyc, na pewno tam jest. Ja tez kazdy dostaje za 2 miesiące, i wyłaczają dopiero jak mam nie zapłacone dwa z kolei, w kołko zalegam...

Gość cfgthvbh
Mi kiedys wylaczyli za jeden rachunek ale teraz wolalabym tego uniknac. No masz racje zobacze w umowie, albo zadzwonie jutro i sie okaze

Gość paniHania
najpierw dostajesz upomnienie a później wezwanie do zapłaty ale spoko to długo trwa, ja zawsze płace dopiero jak dostaję wezwanie do zapłaty