Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość późno w nocy

Chłopak się mnie wstydzi?

Polecane posty

Gość późno w nocy

Zakochaliśmy się w sobie od pierwszego wejrzenia, kochamy się i jesteśmy ze sobą już rok. Niestety martwi mnie jedna rzecz: BOJĘ SIĘ, ŻE ON SIĘ MNIE WSTYDZI a nie widzę ku temu żadnych powodów. Uważam się za atrakcyjną kobietę i przecież wiem że mu się podobam :( Przez rok studiowaliśmy razem, teraz jesteśmy tylko na tym samym wydziale i się mijamy na przerwach. Wszyscy nasi wspólni znajomi wiedzą, że jesteśmy razem, ale odnoszę przykre wrażenie, że on nie chce się ze mną pokazywać przed jego nowymi znajomymi z roku. Podchodzi do mnie na uczelni jak mnie widzi i ja do niego, ale tylko na krótko i widzę że mu jest niezręcznie. Daje mi buzi jak nikogo dookoła nas nie ma no i jakoś nie widzę żeby latał za mną, szukał gdzie mam zajęcia itp. Napiszcie co o tym myślicie. To wszystko. Dodam tylko, że wiem że na pewno mnie kocha i na bank traktuje mnie poważnie. Jeszcze nigdy mnie nie zawiódł, tym bardziej martwi mnie to jego zachowanie na uczelni. Nie wiem czy przesadzam czy coś tu jest nie tak :(

Gość yyyKafeKrytykant
"jakoś nie widzę żeby latał za mną, szukał gdzie mam zajęcia itp" takie zachowanie to w gimnazjum a nie na studiach