Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tarosaaakaaaa222

Mam taką głupią figurę że przytyje ledwie 3kg i już nie mogę spodni wcisnąc

Polecane posty

Gość tarosaaakaaaa222

na uda i dupe:O Na górze w ogóle się nie zmianiam a uda... mam wrazanie ze kazda zjedzona ilosc jedzenia tylko tam mi się odkłada. W wakacje ważyłam 53kg spodnie rozm 26 w sam raz. Teraz po zimie troche przytyłam na wadze 56kg a ja już tych spodni nie mogę przecisnąc przez uda. Brzuch dalej bez zmian tylko ten tyłek cholerny i nogi. boże juz bym wolała tyc na brzuchu wtedy można zalozyc tunikę czy sweter i juz, a tak to nie mam w czym chodzic bo w spodnie nie wchodzę.

Gość tarosaaakaaaa222
nigdy w życiu. brzuch można jakoś szybciej zakamuflowac, teraz jest dużo takich bluzek które go ukryją, a ud nie ukryjesz. nie wchodzę w spodnie i koniec, jedynie leginsy. Muszę się odchudzic bo szkoda mi kupowac nowe w większym rozm skoro mam w domu chyba z 10 par fajnych prawie nowek

Gość jak dla mnie slaby
mam dokładnie tak samo:( i tak mam problem ze spodniami, bo mam mało w pasie a szersze biodra, nawet biodrwoki jak sa dobre w tylku to w pasie dużo odstają, masakra

Gość tarosaaakaaaa222
mam identycznie. w biodrach jestem szeroka uda to samo przez to w pasie spodni mi odstają i musze cię związywac paskiem. Ale najgorsze jest to że jak tyje to od razu udzie mi w uda przez to waga mi się ciągle waha a ja wtedy nie ma co załozyc na dupe bo ledwie 3kg więcej i juz spodnie nie wchodzą

Gość SW 1313
No to tyjesz jak prawdziwa baba. Otyłość brzuszna jest dla kobiet bardzo szkodliwa.

Gość tarosaaakaaaa222
oj łatwo powiedziec po co tyłas...:O przez zimę zasiedziałam sie w domu mniej ruchu to i przybyło

Gość biedactwo to co ty poczniesz g
dy dzieci urodzisz?:P